Véleményt szeretnék kérni, facelle teszt?!
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni, facelle teszttel kapcsolatban. Előfordult már valakinél, hogy viszonylag jól látható pozitív teszt mégsem jelzett terhességet?
Ma csináltam 3 tesztet is, az 1. véleményünk alapján pozitív lett, a 2. tesztet inkább érvénytelennek mondanám, a 3. Már olyan halvány, hogy keresni kell meg forgatni, hogy látszódjon valami.
2022. jan. 20. 17:41
11/30 anonim válasza:
Nekem a facellen alig látszott valami a predictort earlyn látható volt, és időn túl az x epilen is látszott.
Sokat használtam facellét de most ezek után hanyagolom.
Sajnos kémiai lett, de a teszteket legalább kiismertem.
12/30 anonim válasza:
Az első egyértelműen pozitív. Csinálj egyet holnap reggel első vizeletből.
13/30 anonim válasza:
Szerintem ez már bőven erősebb mint a szokásos szellem. Pozitívan lesz ez, nagyon drukkolok! ♥️
14/30 anonim válasza:
Azért ilyen pozitívat nem csinál egy teszt, ha nem áll fenn terhesség. De, hogy a 3. miért hómező, azt nem értem. Még ha kémiai is lenne, azért annak is van egy kiürülési folyamata. Kiváncsi vagyok, hogy mi lesz ennek a vége. Mindenesetre nagyon szorítok, hogy 9 év után sikerüljön a baba!
15/30 anonim válasza:
Én csak arra gyanakszom a 3.nál már nem volt koncentrált a vizelet, sok víztől túl híg volt meg "nem volt elég ideig bent", nagyon várom a reggeli eredményt, ez az első egy nagyon gyönyörű pozitív 🤞 🤞 🤞 🤞 🤞 🤞 🤞 🤞 🤞 🤞
16/30 anonim válasza:
Vegyetek egy predictort holnap reggelre, drukkolok :)
17/30 anonim válasza:
Hú hát nekem ez így nagyon babára utal,nagyon szurkolok!!!❤
18/30 anonim válasza:
Szerintem is pozitív, nagyon szorítok, hogy így legyen! 🙏
19/30 anonim válasza:
Nekem a sok folyadéktól lett egy totál negatív tesztem! Sokkoz kaptam, direkt nem ittam egy kortyot sem innentől, majd 3 óra múlva ismét teszteltem. Az már megint erős pozitív lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!