Félek hogy pozitív a tesztem?
Figyelt kérdés
2022. jan. 19. 18:29
11/27 anonim válasza:
Hol tartasz a ciklusban?késik már? Ebből még bármi is lehet.
12/27 anonim válasza:
Tesztelj 2 nap múlva reggel és többet fogsz tudni.
13/27 anonim válasza:
Ha 6 nap múlva kell megjonnie mi a francert csinálsz tesztet? Nem fogja kimutatni.
14/27 anonim válasza:
Értem miről beszélsz ,van egy szellem csík rajta. Csinálj 6nap múlva,leher hogy terhes vagy.
15/27 anonim válasza:
Ha esetleg neki "hosszabb" a luteálisa (15 nap) az mondjuk pont dpo9 és simán mutathatja a teszt!!!!nem kevés tesztet láttam már!nyilván ebből még bármi is lehet.
16/27 anonim válasza:
Nem tudom szeretnél e babát, de az a baj hogy én is látok ott egy halvány 2. csíkot
17/27 anonim válasza:
Száradás után fényképezted?
Ezen néha van ilyen, de 2 nap múlva csinálj még egyet ha akkor is csak ilyen akkor nem vagy terhes.
18/27 anonim válasza:
Öcsém, itt az összes csíklátó is!
Ti se jártatok be matekra, mi?
🤣🤣🤣🤣🤣
19/27 anonim válasza:
Ez negatív. De 6 nappal menzezs előtt akkor is negatív, ha terhes vagy. Szóval talán várd meg a menzeszed, és ha nem jön meg, akkor tesztelj. Máskor meg védekezzél normálisan, és akkor nem kell összefosnod magad...
20/27 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!