Ha valakinek csak az egyik petevezetéke átjárható, az teherbe eshet?
Hello! remélem megnyugtatlak: nekem 2002-ben kivették az egyik vezetékemet, mert nem volt árjárható.. aztán 2003 májusától babaprojekt indult.. hosszú várakozás után dokihoz mentem. Kértem egy átjárhatóságit tőle.. hallgatott rám. 2004 januárjában kiderül hogy a másik vezetékem is kezd összetapadni. Azonnal a hsg alatt megoldotta azzal hogy nagy nyomással szétfeszítette a rtg kontrollja alatt a vezetéket vagyis az összetapadást. A következő ciklusban terhes lettem a kislányommal
Aztán 2007-ben simán jött a kisfiam és 2009-ben ismét becsúszott a babóca.. most 6 hónapos a 3.babánk ..
De nem voolt spontán az ügy.. meglepiből soha nem jött baba.. hőmérőzés, számolgatás és kemény meló:) de nyugi.. egy vezetékkel is jön annyi babó amennyit csak szeretnél..
ha ebben a cipőben jársz éppen akkor nagy drukk!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!