Kathrin01 kérdése:
Ha valakinek nincs meg egy petevezetéke sem, attól még lombik útján lehet terhes?
Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 22:15
1/5 anonim válasza:
igen mert már megtermékenyített petéket ultetnek be...amiknek nx szükségük a petevezetékre...:) sok szerencsét...
3/5 A kérdező kommentje:
Hála Istennek nem, csak kíváncsi voltam. Köszönöm a válaszokat.
2009. aug. 4. 22:24
4/5 anonim válasza:
Ez érdekes,mert az unoka nővéremnek az első lombikos beültetése méhen kívül tapadt,műteni is kellett mert szétnyomta a baba a petevezetéket.Most szült 2 hete,a sokadik beültetést sikeredett kihordania.Én úgy tudom nem a méhbe ültetik be az embriót,de biztos van más módszer is ezt nem tudom.
5/5 anonim válasza:
Persze hogy lehet!A megtermékenyített petéket egy vékony katéteren keresztül fecskendezik a MÉHBE!Ritkán lehet méhenkivüli,de akinek nincs petevezetéke ebben az esetben szerencsésebbnek mondható,mert nincs hova vándorolnia a petikéknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!