Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudom korai és elázott ,de...

Tudom korai és elázott ,de volt már így mással?

Figyelt kérdés

Csináltam egy tesztet reggeli pisiből és sikerült eláztatnom ezért ki is dobtam,de este vettem észre hogy sikeresen a kuka mellé dobtam és hát naná hogy lecsekkoltam😅. (5nap a nemvártig)

Ez így most mi? Az elázástól lehetséges ez? Vagy csak én képzelem be? 😅

2022. jan. 18. 09:51
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:

Köszönöm, ti is hasznos válaszokat adtatok. A kérdésből nektek- ennyi, le is jött milyen a személyem.. 🤣 oké nektek nyilván csak az a hibátok ,hogy sose hibáztok ugye ,Emberek? 😘

Mindenki szupertökéletes itt úgy látom.

Tisztelet a kivételnek !!

2022. jan. 19. 10:58
 22/48 anonim ***** válasza:
64%

Már ne is haragudj de mennyi bunkó embernek van sok szabadideje, hogy idegesitse magát egy kérdésen…

Erre való ez a portál, hogy kérdezz. Ha hülyeséget kérdezel, azt is lehet…

Mi ezzel a baj?!

Szerintem is folosleges a kérdés :D

De nem értem pár ember ezen hogy tudja felidegesiteni magát :D

2022. jan. 20. 00:34
 23/48 anonim ***** válasza:
40%

Kérdező

Azóta teszteltél???

2022. jan. 20. 07:35
 24/48 A kérdező kommentje:

Holnap fogok,de nem reménykedek- tipik mensi előtti tünetek.

22- es ,ugye? De ez egyébként vicces mert "le se k@kkantja ezt az orbitális hülye kérdést" DE azért annyria mégis ,hogy odaírja a kedves okosságokat-mert hát ő tökéletes,ez vitathatatlan 😁😅

Itt mindenki szuperintelligens Kivéve a kérdező .. az mindig hülye 😂

2022. jan. 20. 09:11
 25/48 anonim ***** válasza:

Holnap is ha negativ lesz akkor szerintem ennyi.

10-es teszt lesz gondolom

2022. jan. 20. 09:32
 26/48 A kérdező kommentje:
2 tesztem van még egy digi clearblue és egy sima. De azthiszem az is 25ös. De ma veszek egy 10est és akkor azt lövöm el.
2022. jan. 20. 09:39
 27/48 anonim ***** válasza:
33%

Nekem minden mensi elötti állapot volt a mehszájtól kezdve a hőmérsékletig.... es a facelle 10dpon "szellem csíkos"volt

11 dpon már egyértelműen pozi volt a perdictor

9dpon éreztem a beágyazódás hasszurkálást🤣

2022. jan. 20. 09:42
 28/48 anonim ***** válasza:
41%

22 es vagyok :) ma teszteltem early predivel. 9 nappal együttlét/peteeres után, és pozitív :)

Szurkolok!

2022. jan. 20. 09:44
 29/48 anonim ***** válasza:
31%

22 tudoood az nem lehet🤣ördögtől való a 9 dpon tesztelni és még pozi is!🤣🤣🤣🤣

Tudod az tuti csak száradási csík!

2022. jan. 20. 09:55
 30/48 A kérdező kommentje:

Úristen ,titeket vártalak 😁❤ de amúgy csak "kapaszkodok" 😂😅, hiszen tudjátok mi természetellenes dolgokra vagyunk képesek.. pl. korán tesztelni saját felelősségre vagy ne adj isten 3mp-el tovább tartani a pisiben mert hát na! Azt is meg kell magyarázni, mint mindent-de aztán az se jó

😘

Gratulálok a pozi tesztekhez. Mi is várjuk már a kis csodánkat/csodáinkat több is jöhetne ,nem bánnánk ❤

2022. jan. 20. 10:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!