Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudom korai és elázott ,de...

Tudom korai és elázott ,de volt már így mással?

Figyelt kérdés

Csináltam egy tesztet reggeli pisiből és sikerült eláztatnom ezért ki is dobtam,de este vettem észre hogy sikeresen a kuka mellé dobtam és hát naná hogy lecsekkoltam😅. (5nap a nemvártig)

Ez így most mi? Az elázástól lehetséges ez? Vagy csak én képzelem be? 😅

2022. jan. 18. 09:51
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ilyen korán ne tesztelj. Majd ha késik már akkor.
2022. jan. 18. 10:47
 12/48 A kérdező kommentje:
Igen ,köszönöm tesztelek pár nap múlva 🙂
2022. jan. 18. 10:57
 13/48 anonim ***** válasza:
80%
Le lehet pontozni, de én már azt sem értem, hogy a f@szba lehet eláztatni egy tesztet. Le van írva hány mp-ig kell a vizeletbe tartani. Ha meg véletlen beledobtad a vizeletbe, akkor miért elemzed órákkal később? Amikor te is tudod, hogy teljesen felesleges. Én megértem esküszöm, hogy nagyon akarod azt a 2. csíkot, én is így voltam évekig, de azért hülyének nem kell lenni. 2 dolgot is csináltál, ami értékelhetetlenné teszi a tesztet, eláztattad és órákkal később megnézted van e rajta 2.csík. És te is tudod, hogy értékelhetetlen, hiszen írod is, de azért csak feltöltöd ide. Miért? Hogy legyen legalább 1 valaki, aki azt mondja pozitív, és abba az egybe kapaszkodhass? 5 nappal a vérzés előtt amúgy se várj csodát semmilyen teszttől.
2022. jan. 18. 11:03
 14/48 A kérdező kommentje:

Kedves 13.. tényleg elkell mesélnem hogy hajnali 4kor kelek és igen fáradt voltam és még émelyegtem is ezért mertem csinálni saját felelősségre egy tesztet amit nyílván tovább tartottam a vizeletben mint kellett volna..? És hidd el tudok tesztelni ,nem kapaszkodni jöttem hanem kiváncsi lettem volna mások story-aira ,ohh bocsánat most akkor ti akik itt bunkóztok egy hétig ne is egyetek húst mert megláttátok ezt a kivételesen hülye kérdést... és értem ,reagáltam is a normálisaknak. Tudod nem kívánom senkinek ezt a kínzó érzést amit egy olyan nő érez aki kétségbe van esve mert "selejtessé" titulálják az orvosok. Nem itt kell a frusztrált beszólásokkal dobálózni. Amúgy meg azoknál időzzetek aki feltölti az egyértelmű pozi tesztet majd megkérdezi hogy pozi e..? ... jó nektek ,hogy ennyi időtök van .

Köszi 🙂

2022. jan. 18. 11:17
 15/48 anonim ***** válasza:
63%
Hát bakker én is hajnalban csináltam mindig a tesztjeimet, mégsem áztattam szarrá őket. :D Ne álszenteskedj, mert pont egy olyannak akarod megmagyarázni a "selejtesnek tartanak a dokik" dolgot, akinek elég hosszú volt az út a gyerekig. De nem töltöttem fel ide sem negatív, sem pozitív tesztet, mert vagyok annyira életképes, hogy felfogom mindkét variációt. És de, kapaszkodni jössz ide, ezért vagy kíváncsi más sztorijára. Arra vársz, hogy valaki jöjjön és azt mondja, neki is ez volt és kiderült, hogy terhes. Nem hiszem, hogy szimplán csak arra vagy kíváncsi, ki áztatta már el a tesztjét úgy, mint te...Te is azok közé tartozol, akik szeretik saját magukat sz.opatni. Nekünk van sok időnk? :D Igaz, én töltögetem fel a szétázott tesztemet a netre...:D
2022. jan. 18. 11:24
 16/48 A kérdező kommentje:

Már ne is haragudj de te kérdeztél fel most meg ,ne magyarázzam meg??? 😅😂

Ahhoz képest hogy vagy annyira életképes mégis nézegeted masok tesztjeit és kedvesen reagálsz is rájuk 😂

Ne is haragudj ,de Te miért is vagy itt? 😁😅

A sok frusztrációt sporttal is le lehet vezetni 😘

2022. jan. 18. 11:28
 17/48 anonim ***** válasza:
59%

Hol kérdeztem "fel"? :D Szöveg értelmezés se megy? Na jó, igazad van, én sem értem miért pazarlom az időmet egy idegenre, aki a szétázott, hugyos tesztét nézegeti órák óta. :D

Ezektől függetlenül sok sikert.

2022. jan. 18. 11:33
 18/48 A kérdező kommentje:
Akkor neked se ment a kérdés értelmezés ,további szép napot kedves mások hugyos teszjeit nézegető idegen 🤣
2022. jan. 18. 11:36
 19/48 anonim ***** válasza:
71%

Hát kérdező, te sem vagy a legélesebb kés a fiókba.

Rz már a kérdésnél is kiderült, de ezekkel a válaszokkal ala is tamasztottad.

2022. jan. 18. 12:31
 20/48 anonim ***** válasza:
48%
Hajnali 4kor kelsz most, ha lesz kisbabád akkor ezek szerint még butábban állsz az élethez? A korán kelés nem lehet mentség , gyermeket szeretnél, tanulj már meg számolni pár másodpercet és felismerni a különbséget 1 vagy 2 vonal között.
2022. jan. 18. 21:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!