Mennyire megbízhatóak a terhességi tesztek?
Figyelt kérdés
2022. jan. 13. 15:36
11/14 anonim válasza:
És ez gyereket fog nevelni bazdmeg.. Sőt a szavazata is számít...
🤦♀️ A nagyobb öntudat mint ész tipikus esete.
Szerintem írd ki hogy terhes vagy-e és megszavazzuk. Költened sem kell a tesztekre. 😂🤦♀️
12/14 anonim válasza:
31 éves vagyok. Engem egyszer a facelle teszt csapott be, kettő is, pozitív volt láthatóan, Hcg vérvétel eredménye negatív (inszem volt ezért kellett alapból Hcg vérvételre is mennem). Ugyanez a teszt évekig azt mutatta, ami volt, lehet selejtes széria volt (nem volt lejárva). Ez saját tapasztalat. Olyan még nem volt, hogy negatív volt és terhes lettem volna.
13/14 anonim válasza:
Én is Facelle tesztet használtam. Szépen mutatta, hogy pozitív, hiszen ez egy igen érzékeny teszt. Aztán jól pofára estem, amikor 1 hét késéssel meg megjött. Ettől függetlenül a teszt jó volt, hiszen akkor már volt HCG, amit ki tudott mutatni. Ebből én is tanultam. Csak több napos késésnél érdemes tesztelni, mert sok terhesség megszakad a korai szakaszban.
14/14 anonim válasza:
13 ez 1 hét késés az nem korai tesztelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!