Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyire megbízhatóak a...

Mennyire megbízhatóak a terhességi tesztek?

Figyelt kérdés
2022. jan. 13. 15:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
70%

És ez gyereket fog nevelni bazdmeg.. Sőt a szavazata is számít...

🤦‍♀️ A nagyobb öntudat mint ész tipikus esete.

Szerintem írd ki hogy terhes vagy-e és megszavazzuk. Költened sem kell a tesztekre. 😂🤦‍♀️

2022. jan. 13. 21:12
 12/14 anonim ***** válasza:
47%
31 éves vagyok. Engem egyszer a facelle teszt csapott be, kettő is, pozitív volt láthatóan, Hcg vérvétel eredménye negatív (inszem volt ezért kellett alapból Hcg vérvételre is mennem). Ugyanez a teszt évekig azt mutatta, ami volt, lehet selejtes széria volt (nem volt lejárva). Ez saját tapasztalat. Olyan még nem volt, hogy negatív volt és terhes lettem volna.
2022. jan. 14. 10:13
 13/14 anonim ***** válasza:
Én is Facelle tesztet használtam. Szépen mutatta, hogy pozitív, hiszen ez egy igen érzékeny teszt. Aztán jól pofára estem, amikor 1 hét késéssel meg megjött. Ettől függetlenül a teszt jó volt, hiszen akkor már volt HCG, amit ki tudott mutatni. Ebből én is tanultam. Csak több napos késésnél érdemes tesztelni, mert sok terhesség megszakad a korai szakaszban.
2022. jan. 14. 12:30
 14/14 anonim ***** válasza:
13 ez 1 hét késés az nem korai tesztelés.
2022. jan. 14. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!