Mennyire megbízhatóak a terhességi tesztek?
Rajta van a dobozon.
Nem várt napján 99,9%.
(persze ehhez rendszeres menstruáció kell/az hogy tudd mikor volt ovulációd hogy potosan tudd mikor is kellene megjönnie)
Gondolom a gyártó nettó hülye és csak szórakozásból írja a dobozra a tudnivalókat.
A gyakoris felhasználók a maguk átlag 18 évével és 70 IQ alatti átlagával sokkal de sokkal mérvadóbbak.
Teljesen.
Elég sokat használtam, a legegyszerűbb, legolcsóbb fajtától a drágábbakig mindent. Sosem teszteltem a nemvárt napjánál korábban.
Fontos, hogy mindig tartsd be az adott teszt használati utasítását.
Soha nem volt száradási- meg szellemcsíkos tesztem - no nem is áztatgattam el őket és nem próbáltam időn túl leolvasni, hanem ahogy lejárt a dobozon szereplő idő, landolt a kukában.
Amikor sikerült teherbe esnem, akkor egy nagyon olcsó bemártós tesztcsíkom volt, semmi extraérzékeny csoda - de reggeli első pisiből a nemvárt napján úgy kijött rajta a 2 csík, mint a pinty.
Szóval szerintem értelmes ember kezében mindegyik megbízható.
Egy teszttel nem volt jo tapasztalatom, a plusz-os kek Clearblueval, fals pozitiv volt, mas is panaszkodott ra.
A tobbi teszttel nem volt sosem semmi gondom, ket gyerekem van, mindig mutattak azt is, ha terhes voltam, es azt is, hanem.
"Inkább saját tapsztalatok érdekelnének, ami a dobozon van az nem annyira."
Hogy mi van? 🤷🏻♀️ Kérdező, ez kb. olyan, mintha a szakorvosoknak nem hinnél a szíved állapotával kapcsolatban, így kikérnéd egy lakatos véleményét, biztos ami biztos alapon.
A tesztek az igazságot mutatják, ha időben tesztelsz. Mit jelent időben? Pl. ha már késik 1 napot a menstruációd, ha a nemvárt napján tesztelsz. De már előtte is kimutatja, mármint nemvárt előtt. Hadd tippeljek! Nem tetszik neked, hogy ennél a kérdésednél (alul linkelem) számodra nem tetszetős válaszokat kaptál. Figyelj, ha valaki megkérdezi tőlem, hogy az ég zöld?, bármennyire is akarja, nem fogom azt mondani, hogy zöld, ha egyszer kék. A teszted egyértelműen negatív lett. Nincs miről beszélni a továbbiakban. Miért nem akarod megérteni? Miért akarod hogy hazudjak/hazudjunk neked?
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
3.
" A gyakoris felhasználók a maguk átlag 18 évével és 70 IQ alatti átlagával sokkal de sokkal mérvadóbbak."
Pontosan és te is egy GYakori felhasználó vagy
Ennyit erről!
6.
"Kérdező, ez kb. olyan, mintha a szakorvosoknak nem hinnél a szíved állapotával kapcsolatban,"
Ez Velem megtörtén , el is mentem más orvoshoz,amivel kiderült nem szivprobléma! Egyéb hlye kérdés?
5.
"Egy teszttel nem volt jo tapasztalatom, a plusz-os kek Clearblueval, fals pozitiv volt, mas is panaszkodott ra."
Beszéltem olyan lánnyal,akinel nem mutatott terhességet, de kiderült mégis az, kíváncsi vagyok hány hasonló lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!