Nem várt előtt 1-3 nappal negatív teszt, de furcsaságok... Volt így valaki?Mi lett a vége? ☺️
Sziasztok!
11-12. Alkalommal próbálkozunk, igaz ez 10 hónap termése, mert rövidebbek a ciklusaim. Most nem várt előtt 1-2, max.3 nappal vagyok elvileg. 10-es érzékenységű teszt egyértelmű negatív. Pms-es alhasi fájdalmaim is csak tegnap éjjel óta lett, mikor leesett, hogy nem 5-6 napom van még, hanem 1-2, nagyon max.3. Sajnos mivel kimerültem karácsonyra és nagyon rosszul voltam, így ovu után 2-3 nappal voltunk csak együtt. Nem is reménykedtem és most is nehezen, főleg a negatív teszt után. De tegnap bevásárláskor fájt a hátam és a derekam is, alig vártam, hogy végezzek. Ma meg a macska nyalogatta a hasam...nem szokott nyalogatni úgy általában sem, most meg abba se akarta hagyni.
Amúgy a hasfájáson kívül semmi tünet. Ez meg simán lehet PMS.
Csak kíváncsi vagyok, volt-e valakinek ilyesmi ☺️
Én 21.dpo-on teszteltem mindig.
És még így is volt, hogy a stressz miatt késett csak.
Felesleges idegeskedés megelőzhető, ha megvárod, míg egyáltalán meg kéne jönnie. Előtte tesztelgetsz, a reagens helyét pozitívnak képzeled, aztán 14.napon megjön és csodálkozol, pedig nincs rá okod.
Majd ha nem jön meg és egy hete késik, akkor már érdemes meglesni.
#22 vagyok ,persze ez nem okoskodásképp akartam írni, csak segíteni szeretnék, hogy ne őrüljetek bele, ne szorongjatok rá, mert az nem segít, sőt hátráltat.
Sok sikert mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!