Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem várt előtt 1-3 nappal...

Kékszemű kérdése:

Nem várt előtt 1-3 nappal negatív teszt, de furcsaságok... Volt így valaki?Mi lett a vége? ☺️

Figyelt kérdés

Sziasztok!

11-12. Alkalommal próbálkozunk, igaz ez 10 hónap termése, mert rövidebbek a ciklusaim. Most nem várt előtt 1-2, max.3 nappal vagyok elvileg. 10-es érzékenységű teszt egyértelmű negatív. Pms-es alhasi fájdalmaim is csak tegnap éjjel óta lett, mikor leesett, hogy nem 5-6 napom van még, hanem 1-2, nagyon max.3. Sajnos mivel kimerültem karácsonyra és nagyon rosszul voltam, így ovu után 2-3 nappal voltunk csak együtt. Nem is reménykedtem és most is nehezen, főleg a negatív teszt után. De tegnap bevásárláskor fájt a hátam és a derekam is, alig vártam, hogy végezzek. Ma meg a macska nyalogatta a hasam...nem szokott nyalogatni úgy általában sem, most meg abba se akarta hagyni.

Amúgy a hasfájáson kívül semmi tünet. Ez meg simán lehet PMS.

Csak kíváncsi vagyok, volt-e valakinek ilyesmi ☺️

#derékfájás #alhasi fájdalom #negatív teszt #Macska nyalogat #Nem várt előtt 2-3 nappal
2022. jan. 13. 03:27
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
66%
Az lett a vége hogy megkarmolt a macska. 🤦‍♀️
2022. jan. 13. 10:54
 12/23 anonim ***** válasza:
21%
Ezt a sok irigy majmot.Mert nekem erős pozi lett a tesztem,le kell pontozni.🤣🤣🤣🤦🤦🤦
2022. jan. 13. 11:39
 13/23 anonim ***** válasza:
81%
12-es, bár nincs közöm a válaszod lepontozásához, de arra felhívnám a figyelmed, hogy mondjuk veled ellentétben a kérdező még csak azt sem tudja, hány napja van valójában a következő esedékes menstruációig. És ahogy olvasom, te nem azért teszteltél 2 nappal előbb, mert a macska nyalogatta a hasad... Szóval azért van egy "árnyalatnyi" különbség 🤣
2022. jan. 13. 12:00
 14/23 anonim ***** válasza:
68%
Bakkeeer, akkor nekünk meg kiscicáink lesznek! 🤣 Ugyanis 2 napja egyszerűen nem bírom megállni, hogy ne nyalogassam a macskánk hasát. Ezek szerint vemhes.
2022. jan. 13. 12:02
 15/23 anonim ***** válasza:
79%
12-es, azért lettél lepontozva, mert rohadtul nem tarzozik a kérdéshez a te pozitív tesztedről egy fotó meg a kis történeted. A kérdésre pedig 1 mondatban válaszoltál, hogy biztos nem terhes. Ebben semmi hasznos nincsen. És mielőtt vernéd a melled, hogy én is irigy vagyok, nem. Nincs miért irigynek lennem egy pozitív tesztre szerencsére.
2022. jan. 13. 12:09
 16/23 anonim ***** válasza:
16%
Irigyek szerintem is Mint mindenki a gyakorin.Egy pozi teszt is negatív itt.😅
2022. jan. 13. 12:39
 17/23 anonim ***** válasza:
93%
#12 Komolyan? De miért? Alig pozitív a tiéd még. Az enyém már olyan erős és piros volt mint a vér. És akkor mi van? Szerintem más miatt pontozhattak le.
2022. jan. 13. 14:14
 18/23 anonim ***** válasza:
52%
#16 Egyébként nem mindegy, hogy mennyire pozitív? 🤷🏻‍♀️🤣 Bocsi, de ez olyan értelmetlen. Ha pozitív akkor pozitív, lehet örülni. 🥰 Gratulálok a 2-es válaszolónak. Az bizony egy pozitív teszt. Elég gyenge még, de pozitív és ez a lényeg.
2022. jan. 13. 14:27
 19/23 anonim ***** válasza:

Ha pozitív, így kell kinéznie.

[link]

Ezt engedd el kérdező, ekkora késés után még a képen láthatónál is erősebb pozitív tesznek kellene lennie a tiédnek.

2022. jan. 13. 16:52
 20/23 anonim ***** válasza:
*tesztnek
2022. jan. 13. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!