Pozitív tesztből negatív? Létezik ilyen?
2022. jan. 12. 14:32
1/10 anonim válasza:
????
Időn belül kell nézni
Utána mindegy mi történik
Elég havány, de jól làtható a 2. Csík
Tesztelj holnap is, akkor venném biztosra
2/10 anonim válasza:
Kémiai terhességnél szokott ilyen lenni, vagy túl híg vizeletből csináltad a 2.-at.
3/10 anonim válasza:
1. Vagyok
Amúgy a 2. Képen is látom, de arra, ha időn belül lenne, akkor negatívat mondanék..
4/10 anonim válasza:
2.
Szerintem ez ugyanaz a teszt csak későbbi fotó
De emiatt írtam kérdőjele1.
5/10 A kérdező kommentje:
Reggeli első pisiből való.
Ez ugyanaz a teszt.
A második csík időn belül volt.
Utána eltűnt…
Ezért nem értem.
De mindképp holnap újat csinálok ilyennel még nem találkoztam.
2022. jan. 12. 14:38
6/10 anonim válasza:
Olvasd el a papírját. Leszokták írni benne, hogy 10 perc után el is tűnhet.
8/10 anonim válasza:
Némely teszteken felsejlik a tesztcsík, míg végigfut a vizelet, aztán "eltűnik". Nem is volt pozitív. Vegyél normális márkát legközeleb.
9/10 anonim válasza:
Vegyél egy Rossmannos Facelle tesztet, az szerintem megbízható. Késik már? Akkor már egyértelműen mutatják a tesztek.
10/10 anonim válasza:
Ja, bocsi, tegnapra nem vártad. Akkor már elvileg a kevésbé érzékeny tesztek is mutatják, de a Facelle tutira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!