Teljesen negatív tesztből (a nemvártkor) lett valakinek mégis pozitív?
Gratulálok lányok! Úgy örülök az ilyen pozitív történeteknek!
Boldog babavárást!
Én most görcsölgetek, pont úgy, mint mensi előtt szoktam. Félóránként megyek a fürdőbe azzal a gondolattal, hogy most biztos megjött... Pedig úgy reménykedek ebben a hónapban!!!!
első gyerekkel 14hétig görcsöltem, most csk 6 napig, első két nap én is fél óránkét rohantam hogy na most öntött el...de csak folyás volt :)
Drukkolok
Utolsó válaszoló voltam :)
Ohh, de boldog lennék!!!
Köszi!
Ha a ciklusomat néztem volna, hogy kb ennyi szokott lenni, és nem mértem volna a hőmet (abból tudtam az ovu pontos napját) akkor nekem is 1 hét késés után lett volna pozi tesztem. Átlag 30-32 napos ciklusaim voltak nekem is, de februárban elég későn a 26. ciklusnapon volt ovum, így ahhoz számoltam a dpo-kat :) Esélyed még bőven van a pozi tesztre. Sok sikert kívánok
8 hkm
Köszönöm a válaszod!
A 35. ciklusnapomon vagyok, menstruáció még sehol. Holnapután tesztelek mégegyet, ha addig sem jön meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!