Sikerült valakinek elsőre a lombik átjárhatatlan petevezetékek esetén?
Jővő hónapban kezdjük a lombikot.Az orvosom szerint jó esélyeim vannak,mert nagyon fiatalok vagyunk. (23)
A férjemmel semmi probléma, nekem a petevezeteim átjárhatatlanok.Nagyon bízom benne,hogy sikerül.de jó lenne egy kis erőt adó biztatás.

Ez a téma engem is érdekel, hasonló cipőben járok valószínűleg.
Anita

Szia, elvileg a lombik pont azért használ mert ott mindegy hogy átjárható e a petevezetéked vagy sem, hiszen pont ezt orvosolja, azzal hogy külsőleg termékenyítik meg a petesejtet, és nem kell vándorolnia, úgyhogy szerintem nagy esélyetek van! Biztos sikerül elsőre!!Szurkolok!
Üdv: egy inszemes 16 hetes kismama

Köszönöm.
Nekem 2 hónapja volt méhen kívüli terhességem, de nem kellett kivenni, csak azt mondták, hogy a másik petevezetékem elég kanyargós , ez meg gyógyulhat hegesedve, szóval lehet, hogy nehéz lesz. De majd vár rám egy petevezeték átfúvás, s utána tudunk biztosat.
A kérdezőtől szeretném kérdezni, hogy a petevezeték átfúvás milyen? Nagyon fáj?

A 3. válaszolónak üzenem:
Hát őszintén szólva nagyon nem volt kellemes.Eléggé fájt, és utána nagyon görcsölt a hasam.Hasonló,mint a menstruációs fájdalom,csak sokkal erősebb.de kb. 1 óra múlva már nem éreztem semmit.Ki lehet bírni.
Inkább lelkileg viselt meg,mert így derült ki,hogy csak lombikkal lehet babám.

Jaj, lányok, köszönöm.
Muszáj lesz pedig, mert én nem kockáztatok még egy méhen kívüli terhességet.
Nekem a menstruációs görcseim is nagyon erősek szoktak lenni, remélem, ezt is kibírom majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!