Barbara99 kérdése:

! Teszt kérdés?

Figyelt kérdés
Dec:23 meg jött a nem várt tartót pár napig elég gyenge is volt ... Szilveszter után 1 nappal kis rózsaszínes fojasom volt 2 napig gorcsoltem Fajd a derekam hasmesem volt 3* is ezért gondoltam tesztelték egyet a teszt pozitív lett bár elég halvány D szemmel látható volt másnap inkább tesztet csináltam szintén ugyan úgy nézett ki harmadnap megegy teszt más fajta negatív volt 4 nap szintén negatív teszt és most ezt nem igazán tudom hova rakni van már 2 fiam igazából örülnek megegy babocanak de most elege össze vagyok zavarodva ilyen de lgok egyik terhességemnel sem voltak valakinek esetleg van valami fogalma eről vagy hasonló tapasztalata?
2022. jan. 8. 19:33
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja és kihagytam hogy azóta fehér fojarom több mint amennyi szokott lenni
2022. jan. 8. 19:35
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Kémiai terhesség.
2022. jan. 8. 19:36
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tapadt meg rendesen, ha már negatív a tesztwd, nem vagy terhes
2022. jan. 8. 20:00
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm azoknak akik rögtön a lényegre figyeltek! Sajnálom hogy hulla fàradtan màr igazàn nem tudtam figyelni a helyes íràsra de nem az volt a szàndekom. Aki pedig értelmes választ adott nekem annak köszönöm szépen a vàlaszàt!
2022. jan. 9. 07:55
 5/10 anonim ***** válasza:
Ítélkezés helyett válaszoljatok a feltett kérdésre, vagy görgessetek tovább! De nagyszerű, amikor mindenki a tökéletest játssza!
2022. jan. 9. 11:21
 6/10 anonim ***** válasza:
58%
Nem a tökéletesről van szó, de azért 23 évesen 3 gyerek. Vagy szerinted az a normális ha valaki 13 évesen már szaporodik?
2022. jan. 9. 11:25
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem azért a hét fillérért, de honnan az istenből veszitek, hogy 23 éves? :D
2022. jan. 9. 11:31
 8/10 anonim ***** válasza:
A 8-as válaszból:-)
2022. jan. 9. 12:35
 9/10 anonim ***** válasza:

Oh bocsi afelett valahol

elsiklottam.

2022. jan. 9. 13:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez egy jó hosszú mondat volt.
2022. jan. 15. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!