Teszt kerdes. Szerintetek ebbol pozitiv lessz, vagy valoszinubb negativ? Koszonom.
2019. aug. 1. 05:13
3/14 anonim válasza:
Szerintem is pozitív,
de nem várt előtt nem érdemes tesztelni, mert sajnos simán megjöhet.
Akkor pedig rettenetesen tud fájni, ha tudtál a pozi tesztedről.
Unokatesóm többsuör járt így ( szerencssére elmentek neki, szerencsére, mert mind mégen kívül volt, utóbb derült ki hogy elzáródásai vannak, amin egy spermium fel tud menni, de sajnos egy petesejt vagy megtermékenyített petesejt már nem )
4/14 anonim válasza:
Szia, nekem is ilyen a ma reggeli, kedden kellett volna megjönnie. Ráadásul 10-es érzékenységű, a 25-ösön még nincs semmi. De nekem a fiamnàl is egy hét késés után lett ilyen a teszt.
5/14 anonim válasza:
Most negatív.
Hogy milyen LESZ, azt csak tippelni tudom.
6/14 anonim válasza:
Ez nem lesz, hanem már most pozitív.
7/14 anonim válasza:
Hány napja késik? Nem akarlak elkeseríteni de ebből szerintem még bármi lehet! Azért őszintén drukkolok!
9/14 anonim válasza:
Pozitív, de tesztelj két nap múlva ismét!
10/14 anonim válasza:
Talán pozitív lesz, csinálj egy érzékenyebbet, Facelle vagy Predictor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!