Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hatással van a terhességre...

Hatással van a terhességre ill. A bágyazódásra ha alkoholt fogyasztok?

Figyelt kérdés
2022. jan. 7. 10:48
 1/8 A kérdező kommentje:
Nemtudom terhes -e vagyok. 50-50. Mèg korai a teszt. De bort fogyasztottam az este
2022. jan. 7. 10:48
 2/8 anonim ***** válasza:
A teherbe esést nálam segítette a gin-tonic, de hát ugye ez a fogantatás idejére szól. Ha még nem is késik, akkor azért egy kis bortól bajotok nem lesz.
2022. jan. 7. 10:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha 3-4 dl-nél többet nem ittál, akkor nem valószínű, hogy bajt okozna.
2022. jan. 7. 10:59
 4/8 anonim ***** válasza:
35%

Nincs de ha azért kis gyanúd is van terhességre miért iszol?

Én augusztus 8án teszteltem pozit de mivel még 4 napom volt mensiig így nem éltem bele magam de augusztus 11én bizony alkoholmentes rosé borral mentem barátokhoz.

2022. jan. 7. 11:06
 5/8 anonim ***** válasza:

Az alkohol a szervezetre minden teren hatassal van. De kicsi az eselye, hogy gatolja a teherbeesest, hisz nem egy no esett teherbe akik pl alkeszok, drogosok stb.

Viszont erre iranyzott kutatas nincs dokumentalva. Ergo, vagy igen, vagy nem. Mint ahogy a magzatra kifejtett minimalis alkohol is vagy karos vagy nem. Szerintem ne agodd tul

2022. jan. 7. 11:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Ilyenkor még a mindent vagy semmit elv érvényesül. Lehet rá hatással, igen. De azért szerintem nem 1-2 pohár boron múlik.
2022. jan. 7. 11:26
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Amikor teherbe estem a lányommal, de még nem tudtam róla, mert a vérzés előtt voltam pár nappal, úgy igazán istenesen berúgtam egy bulin. De olyan csúnya módon, ami hajnalban a vécébe fejeléssel végződött.

Most tökéletesen egészséges másfél éves, az ég egy adta világon semmit nem okozott a dolog. Nyilván a terhesség későbbi szakaszában, amikor már tudtam is róla, hogy ő van, akkor nem ittam semmit, de szerintem ha még csak nem is tudsz róla, hogy babád van, akkor ott ha baj is történik, az nem emiatt lesz.

2022. jan. 7. 11:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha még ki sem maradt a vérzésed, biztos nincs rá hatással.
2022. jan. 7. 12:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!