Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A málnalevél tea inkább...

A málnalevél tea inkább előrehozza vagy kitolja az ovulációt?

Figyelt kérdés
2010. szept. 8. 10:59
 1/7 A kérdező kommentje:
29-31 naposak szoktak lenni a ciklusaim, a 17-19. napon szokott peteérésem lenni. Most viszont a 20. napon barnáztam, és az ovulációs fájdalmat is korábban éreztem. Lehetett beágyazódás?
2010. szept. 8. 11:00
 2/7 anonim ***** válasza:
43%

Málnalevél tea?

Bocsánat ha hülyének tűnök,de aki babát akar,az nem a cickafark és palástfű teát issza?

Málnalevél teát én iszok,hogy könnyebben táguljak szülésnél.(bocsi,hogy nem a kérdésre válaszoltam de kíváncsi vagyok,miért isszák a málnalevelet akik nem kismamák)

38 hetes kismami.

2010. szept. 8. 12:47
 3/7 A kérdező kommentje:
A málnalevél is segíti a peteérést és a nyálkahártya felépítésében is segít. Ugyanúgy, mint a cickafark, csak jobb az íze.
2010. szept. 8. 13:18
 4/7 anonim ***** válasza:

Helyes amit a kismama írt! Ez így is van, a málnalevél teát nem szabad inni, csak a cickafark-palástfű kombit.

Ezt az egészséges táplálkozással a gyermekáldásért című könyvben is olvastam.

A málnalavél szülés előtt jó, megkönnyíti a tágulást.

2010. szept. 10. 10:05
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Málnalevél teával kapcsolatos kérdést már Én is tettem fel,mert egymásnak nagyon ellentmondásos válaszokat olvastam.Hogy elősegíti a peteérést,előrébb hozzza a tüszőrepedést,hogy a női termékenység teájaként istenítik már régóta.Aztán meg azt olvastam hogy aki teherbe szeretne esni,egyáltalán ne igya,úgyhogy már Én sem tudom,mi az igazság.Ezért nem is iszom inkább,pár napig ittam,de visszatértem a cickára,mert az biztos jó,azzal nem ártok.
2010. szept. 10. 10:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Gyuri bácsi gyógyteáit ismeritek? Ő sem ajánlja, csak szülés előtt a teát.
2010. szept. 10. 10:16
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, bár senki nem a kérdésre felelt.
2010. szept. 11. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!