Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 37,4°-os testhő hüvelyben jót...

37,4°-os testhő hüvelyben jót jelent?

Figyelt kérdés
Babát szeretnénk, ez a 2. próbálkozós hónapunk. Alaphőm 36,6 - 36,8. Eddig mensi előtt 37,1-nél többet nem mértem. 5 nap van mensiig, és ma reggel 37,4 volt a hőm hüvelybe. Fáj a fejem is. Délutánra 37,8-ra felment. Beteg nem lehetek, mert 2 hete itthon vagyok. Bizakodhatok? Naptár szerint ovu napján voltunk együtt :)
2022. jan. 3. 16:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Nálam is kb ez volt, és baba lett belőle. Délutánonként úgy éreztem, mintha lázas lennék, de mégse voltam beteg. Ettől még nálad bármi lehet persze. (A házaséletnek meg köze nincs ahhoz, hogy te amúgy méregetsz meg figyelsz-e, ne hallgass a károgókra.)
2022. jan. 3. 17:47
 12/16 anonim ***** válasza:
75%
Azért a 37,8 már inkább betegségre utal (amihez elég, ha más járt közösségben). Ettől még lehetsz babás.
2022. jan. 3. 18:02
 13/16 anonim ***** válasza:
84%
Ezt a 37.8 at hagyjátok már bakker.Ezt a hüvelybe kérte,ott meleg van.Mint a baba popsiban.Onnan is le kell venni 5 tizedet.Szoval nem beteg ő,csak agybeteg.
2022. jan. 3. 18:09
 14/16 anonim ***** válasza:
84%

3. Veled meginnék egy pohár bort az tuti. Nagyon jót nevettem. :D

Kérdező, ha minden rendben veletek kicsit lazulj le mert így borzasztó lehet élni. Szerintem sokan itt nem bántani akarnak, de ennyire nem kell neki készülni. Ha biztosra akarsz menni, vegyél ovu tesztet, de még nagyon nagyon időben vagytok. Nyugi!

2022. jan. 3. 18:44
 15/16 anonim ***** válasza:
14. Ha Nyíregyi vagy esetleg, csak szólj,és összehozzuk 😉
2022. jan. 3. 19:52
 16/16 anonim ***** válasza:
Csak akkor hiszem el ha az én hőmérőmmel méred
2022. jan. 5. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!