Testhő mérésbe segítség?
Figyelt kérdés
Aki hüvelybe méri a testhőjét, annak mennyi szokott lenni ovuláció után? Kb ugyan annyi mint szájban mérve?2020. dec. 1. 12:19
1/6 anonim válasza:
Én nem mértem hüvelyben csak szájban, de sokat olvasgattam róla. Hüvelyben kicsit magasabb az van legközelebb a maghőhöz. Az is a legpontosabb :)
2/6 A kérdező kommentje:
Igen, ezért is szeretném kipróbálni ezt a fajta mérést is :) Múlt hónapban szájban mértem, most viszont hüvelybe kezdtem, bár ovu után kezdtem csak el és nem tudom, hogy a 37,1-es hőfok jó-e vagy magasabbnak kellene lennie.
2020. dec. 1. 13:05
3/6 anonim válasza:
Bőven jó, de ciklus közben nem szerencsés mérési helyet váltani, mert úgy nem látod tisztán a képet. Hiszen más a hő. Alapesetben az emberek testhője kb 36,4 körül mozog mint alaphő, ovu után emelkedik kb 36,8-37,1 körülre. A lényeg ugye, hogy alaphő felett maradjon, mert akkor nagy eséllyel jól működik a progi. Terhesen sem lesz magasabb mint terhesség nélkül csupán fennt marad. De van akinek pl csak vérzés alatt indul le a hője, na nekik esélyünk sincs babát tippelni :D Érdemes 3 ciklust megnézni és kifigyelni kb melyik dpo-n kezd lemenni, lefele indulni a hő. Terhesen szinte biztos, hogy akkor nem fog lefele indulni :) Mondjuk én hamarabb teszteltem pozit, minthogy hőből tudjak következtetni xD Sok sikert és jó hőmérőzést :D Szerintem érdekes végig nézni, hogy működik a szervezete, én melé lh tesztet is javaslok, ha igazán szeretnétek majd időzíteni, a görbe ugye csak utólag értékelhető. Babatervezésnél nem túl praktikus önmagában, hiszen pont lemarad az ember mire látszik, hogy valóban megvolt az ovu.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :) most már maradok a hüvelyi mérésnél, mert én úgy veszem észre, hogy így pontosabb eredményeket mérek. Használok lh tesztet is. Múlt hónapban sajnos nem lett baba :( ebben a hónapban, vasárnap lett pozitív az ovu teszt, hát kíváncsi leszek, hogy most összejön-e.
2020. dec. 1. 15:20
5/6 anonim válasza:
Hüvelyben mindig picit magasabb..
Nyelv alatt ovu után 36.8-36.9 volt, hüvelyben 37-37.1 😊
Drukkolok!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedves vagy :)
2020. dec. 1. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!