Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha leesik a testhő, az 100 %...

Ha leesik a testhő, az 100 % mensi lesz? Többi lent

Figyelt kérdés

Érdekelne, hogy ha esik a testhő, attól még lehet babás valaki ?

Holnapra nem várom. alap hőm 36:2

Eddig szépen 37:2 volt. Ma reggel 36:8

Azonnal elkeseredtem. :(

2021. aug. 24. 10:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem 100%. Nekem is "leesett", mégis terhes voltam továbbra is. Elszomorodtam én is, de aznap délelőtt mégis csináltam egy tesztet, ami reménykeltően halvány pozitív lett. 8-9. dpo-n volt ez. 26. hetet tapossuk most.
2021. aug. 24. 11:04
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
4 tized az nagy esés. Ha lenne még vagy 4 napod mensiig azt mondanám, hogy holnap még visszaugorhat, de így inkább azt mondanám, nem sikerült most nektek :( Több havi görbevezetés után te is fogod látni mi az a pont amikor már lefele megy neked a hőd. Érdemes nézegetni a közös pontokat a ciklus vége felé. Nálam szépen látszott, hogy 10. Napon mindig stagnált vagy lefele ment. Mikor terhes lettem felfele ment. De ezek egyéni apróságok, de segíthet nem kattogni, hamarabb elengedni. Lh tesztet is használj, ha esetleg még nem tennéd azzal együtt lehet biztosabbat mondani görbe alapján.
2021. aug. 24. 11:04
 3/10 A kérdező kommentje:

Kedves Első köszönöm szépen és gratulálok Neked :)

Kedves Második, igen igazad lesz, szerintem is inkább mensi lesz, így hogy ennyire ilyen közel van.

Annyira bíztam ebbe a hónapba (is), de talán majd a következőbe :)

2021. aug. 24. 11:28
 4/10 A kérdező kommentje:

3 hónapja LH tesztezek, mindig jókor voltunk együtt. Ezért bíztam benne hogy jön a baba lassan.

Rendszeres a ciklusom, tökéletes a luteális szakaszom. Éppen a baba nem jön csak :(

2021. aug. 24. 11:30
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha leesik igenis hogy menstruacio lesz! Ha terhes vagy akkor marad fenn a hő. Ez tuti így van.
2021. aug. 24. 13:50
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen, ezt már tuti, meg is jött :(
2021. aug. 24. 14:33
 7/10 anonim ***** válasza:
66%
5-ös, bocs, de nekem igenis nem lett belőle menstruáció 🤷‍♀️ Tehát nem törvényszerű. Abban a hónapban egyébként nagyon utánanéztem a hőgörbe témának, és máshol is azt láttam, hogy ez bizony megesik. Ahogy az is, hogy nem esik le a hő, és megjön a menstruáció.
2021. aug. 24. 16:03
 8/10 anonim ***** válasza:
31%

7es!

Ne magyarazkodj! Elég a hum-bukbol es a mellebeszelesbol!

2021. aug. 24. 19:21
 9/10 anonim ***** válasza:
66%
8-9.dpon teszteltél pozit, de ott normális jelenség a hőleesés......... nagyon utána jártál, ha ezt sem tudod. A te esetedet ne akard már szegény kérdezőjével összehasonlítani. 10. Dpo-ig normális az egyszeri hőleesesé az ösztrogén megugrása miatt. De utána elkezd felmenni vagy egyből vissza is ugrik a hő. Viszont ciklus legvégén a hőleesés pláne a 2 tizednél nagyobb a progeszteron hirtelen csökkenését mutatja és a mensi meg is jön. Akinek magasabb progija keletkezik azoknak szokott mensi alatt visszaesni a hőjük, nekik pl nem is lehet görbéből terhességre következtetni. Olvasgass még, mert butaság miatt pattogsz. Amúgy is megjött szegénynek.
2021. aug. 24. 19:37
 10/10 A kérdező kommentje:

Kedves 9-es

Neked van igazad :) Pontosan így van ahogy leírtad. Tegnap este én is utána olvastam a hőgörbéknek, és így van ahogy írod.

Most sajnos megint megjött, de majd talán legközelebb :)

2021. aug. 25. 07:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!