Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » December 15.én voltunk együtt...

December 15.én voltunk együtt a férjemmel és december 18.án kellett volna megjönnie. Azóta semmi de a teszt ma délután negatív volt. Van esély még a babára?

Figyelt kérdés
2021. dec. 29. 22:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
47%

mi 27-én voltunk együtt, 31-én kellett volna megjönnie, de nem jött meg. Most a kérdezőéknél ugyan ez a helyzet, csavarhatod akárhogy, rendkívüli vagy késő peteérés, tökmindegy. Vagy talán te tudod, hogy a kérdező ovutesztet is használt félidőben és akkor volt a peteérése, most meg nem lehet? Vagy mi???

ha 27-én voltunk együtt és 31-én már nem jött meg, az ugyan az, mint hogy ők 15-én voltak együtt de 18-án nem jött meg.... ja és ha elkésett a pepeérése akkor mit is mutatna a teszt?? ha 15-én fogant, akkor majd talán 2 hét múlva mutathatja ki, most nyilván negatív.

Detto ugyan ez volt nekem, és akkor is itt voltak a nagyon okosok akik nem fogják fel, hogy nem mindenki működik tankönyv szerint minden egyes alkalommal. Nekem se késett soha addig.

2021. dec. 30. 13:39
 12/14 anonim ***** válasza:
54%
Feladom,maradj sötétben.
2021. dec. 30. 19:00
 13/14 anonim ***** válasza:

ne add fel. próbáld meg ezt logikusan felvázolni, mégis hogy történhetett?

tán megszállt a szent lélek?

vagy csak rájöttél, hogy h-lye vagy és így a legkönnyebb lezárni.

Nem nagyon magyarázkodtam volna és írom le 3x ugyanazt, csak pontosan ugyan ebben a helyzetben voltam, mint a kérdező lehet esetleg, és nekem is csak a "biztosnemvagyterhes" válaszok jöttek.

De akkor leírom negyedszerre, mert én nem szeretném, hogy sötétben maradj.

december közepén lett volna ovum, 31-én kellett volna megjönnie. ovulációstesztet használtam, az középidőben nem mutatott semmit (ez a részlet a kérdésre adott válaszban nem releváns, ezért nem írtam eddig). Annyira nem is stresszeltem rá, van ilyen, vagy lehet nem jókor csináltam a tesztet, hibás volt, stb, nem foglalkoztam vele. 26-án jött haza a férjem külföldről, 27-én voltunk együtt (november 2-án ment el). december 31-én nem jött meg a menstruációm. Február 6-án voltam dokinál, aki 5 hetesnek saccolta, szívhang nem volt még, elmondtam neki is a fent leírtakat, 2 héttel későbbre visszahívott, akkor már volt szívhang és akkor saccolta 7 hetesnek.

na, várom a megvilágosodást megmagyarázó válaszodat, hogy akkor most velem mi is történt. hacsak tényleg nem a szent lélek, de akkor elszúrtam, mert kiságyban aludt, nem jászolban... de most, hogy mondod, a vízből bort kipróbáljuk ;)

2021. dec. 30. 19:50
 14/14 anonim ***** válasza:
5os ha veled nem tortent meg az nem azt jelenti hogy màssal sem ,ezt fogd fel!.
2021. dec. 30. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!