December 15.én voltunk együtt a férjemmel és december 18.án kellett volna megjönnie. Azóta semmi de a teszt ma délután negatív volt. Van esély még a babára?
mi 27-én voltunk együtt, 31-én kellett volna megjönnie, de nem jött meg. Most a kérdezőéknél ugyan ez a helyzet, csavarhatod akárhogy, rendkívüli vagy késő peteérés, tökmindegy. Vagy talán te tudod, hogy a kérdező ovutesztet is használt félidőben és akkor volt a peteérése, most meg nem lehet? Vagy mi???
ha 27-én voltunk együtt és 31-én már nem jött meg, az ugyan az, mint hogy ők 15-én voltak együtt de 18-án nem jött meg.... ja és ha elkésett a pepeérése akkor mit is mutatna a teszt?? ha 15-én fogant, akkor majd talán 2 hét múlva mutathatja ki, most nyilván negatív.
Detto ugyan ez volt nekem, és akkor is itt voltak a nagyon okosok akik nem fogják fel, hogy nem mindenki működik tankönyv szerint minden egyes alkalommal. Nekem se késett soha addig.
ne add fel. próbáld meg ezt logikusan felvázolni, mégis hogy történhetett?
tán megszállt a szent lélek?
vagy csak rájöttél, hogy h-lye vagy és így a legkönnyebb lezárni.
Nem nagyon magyarázkodtam volna és írom le 3x ugyanazt, csak pontosan ugyan ebben a helyzetben voltam, mint a kérdező lehet esetleg, és nekem is csak a "biztosnemvagyterhes" válaszok jöttek.
De akkor leírom negyedszerre, mert én nem szeretném, hogy sötétben maradj.
december közepén lett volna ovum, 31-én kellett volna megjönnie. ovulációstesztet használtam, az középidőben nem mutatott semmit (ez a részlet a kérdésre adott válaszban nem releváns, ezért nem írtam eddig). Annyira nem is stresszeltem rá, van ilyen, vagy lehet nem jókor csináltam a tesztet, hibás volt, stb, nem foglalkoztam vele. 26-án jött haza a férjem külföldről, 27-én voltunk együtt (november 2-án ment el). december 31-én nem jött meg a menstruációm. Február 6-án voltam dokinál, aki 5 hetesnek saccolta, szívhang nem volt még, elmondtam neki is a fent leírtakat, 2 héttel későbbre visszahívott, akkor már volt szívhang és akkor saccolta 7 hetesnek.
na, várom a megvilágosodást megmagyarázó válaszodat, hogy akkor most velem mi is történt. hacsak tényleg nem a szent lélek, de akkor elszúrtam, mert kiságyban aludt, nem jászolban... de most, hogy mondod, a vízből bort kipróbáljuk ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!