Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ugye predictor earlyn mindig...

Ugye predictor earlyn mindig van halvany csik????

Figyelt kérdés
Én irtam h 8 napja lecsuszott az ovszer. Ma megnyugtataskepp talaltam egy tesztet amite 6 nappal korábban van irva. Nagyon halvanyan mintha latnek csikot. Ez mindig rajta van? Sajnos nem jutottam el 72 orasert idoben...
2021. dec. 29. 16:41
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Szupii remélem, hogy csak túlgondolom
2021. dec. 29. 19:41
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Vannak olyan tesztek, amelyeken ha nagyon szemfüles vagy, látod a reagens helyét. Valószínüleg a te esetedben is ez a helyzet
2021. dec. 29. 20:59
 13/26 anonim ***** válasza:
Nyugi ebből sztem is mikulás lesz. #1
2021. dec. 29. 21:01
 14/26 anonim ***** válasza:
72 órás tablettát a háziorvos is felteszi felhőben, egy telefon vagy email az egesz
2021. dec. 29. 21:02
 15/26 anonim ***** válasza:
Gratulálok! :) Ezt negatívnak látom, de a másik kérdésednél meg egyértelmű pozitív! Melyik teszt készült előbb?.. már csak ez a kérdés.
2021. dec. 29. 21:13
 16/26 anonim ***** válasza:
2021. dec. 29. 21:16
 17/26 anonim ***** válasza:

Ide 19.16kor tette fel oda meg előbb. De kezdem azt hinni hogy ez valami vicc...!?!

Minek ír ki két tesztes kérdést valaki egy nap alatt, par óra különbséggel úgy, hogy még van jó pár napja a mensiig.. de vagy 5 nap..

És legalabb egyik teszt sem első vizeletes..? Vagy az első az első vizeletes, azt tette fel 17o felé ez a masodik meg nem..? Hát, de akkor meg nem vagy valami okos kérdező.. hiszen nyilván az lesz a mérvadó amit előbb tettél fel és pozitív, nem ez a délutáni sokadik pisis ami negativ.

Ugye tudod, hogy még ha a csík el is tűnik mert a pisid nem elég koncentrált, attól a baba meg ott marad..

Jaj azért remélem nem vagy terhes, de így már vissza kell vonnom azt a mikulast.

2021. dec. 29. 21:30
 18/26 A kérdező kommentje:
Nem tettem ki még egy kérdést, hagyjatok már...
2021. dec. 29. 21:38
 19/26 A kérdező kommentje:
2021. dec. 29. 21:41
 20/26 anonim ***** válasza:
Jó én elhiszem de baszki.. azért nem kell hozzá agysebesz diploma,.hogy megtaláld a kérdés mellett azt az x-et amivel ki lehet törölni ha mégis. 😅 Na de ha az a másik nem a tiéd akkor nem vagy terhes.. de ez első pisi volt? Mert azért ez fontos..
2021. dec. 29. 21:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!