Milyen meddőségi centrumok léteznek? És hol van várólista és hol nincs?
Figyelt kérdés
Nemrég derült ki, hogy csak lombikkal lehet babánk. Nézegettem a neten, de nem igazán igazodok ki. Olvastam olyat is, hogy van ahol 7 hónapos várólista van lombikra. Ja, és ha az árakról is tudnátok írni, azt külön megköszönném. Ja, budapesti vagyok.2010. szept. 7. 17:32
1/10 anonim válasza:
Én nagyon tudom neked ajánlani a Budai Meddőségi központot a Szent János kórházban. Nekem is ott volt a beültetésem. Időpontot kell kérni a neten fent van honlapjuk ott megnézheted a telefonszámot. Reggel ne hívd mert nincs idejük felvenni a telefont. Olyan 3 hónapra rá kaptam időpontot. Ez államilag finanszírozott hely ezért az ultrahang, vérvétel ilyesmikért legalább nem kell fizetned. A Káli magán dolog ott minden vizsgálatért, ultrahangért pénzt számolnak fel.A pénzt senki nem fogja tudni neked megmondani mert ez egyén függő attól függ mennyi gyógyszerrel tudnak stimulálni. Nekem olyan 350 000 Ft volt az első beültetésem és az sikerült is. A második beültetés az olcsóbb szokott lenni mert ha jól sikerül az első beültetésből a petesejt érlelés akkor lesz lefagyasztva petesejted és akkor nem kell annyi gyógyszer. 5 alkalommal lehet próbálkozni és utánna már a műtét is önköltséges.
3/10 anonim válasza:
350,000 Ft egy lombik beültetés? Atyaúr isten. Mi kerül ezen ennyibe?
4/10 anonim válasza:
Előző vagyok. Ha a lombik egy állami intézményben ennyibe kerül mennyit kell fizetni egy magánklinikán (pl. Kaáli)?
Ha ez tényleg ennyi nekem nem lesz gyerekem soha.
5/10 anonim válasza:
Ez hülyeség. Ha már a Káali felvett a betegei közé tehát megvolt az első konzultáció akkor nem kell a vizsgálatokért fizetni.Ami pénzbe kerül az a kezeléshez a gyógyszerek.Nekem 75 ezer volt az első lombikom.Plusz a utazgatás.
Az intézet kér vizsgálatokat a konzi előtt azt meg meg lehet csináltatni ingyen TB-re.
6/10 anonim válasza:
Vannak valóban magán klinikák ahol 200 és 500 ezer között mozog az ár,pl: Károly Róbert m.k.
7/10 anonim válasza:
Az első válaszadó vagyok. Hát én nem tudom, hogy hogy úszta meg az előző 75000 Ft-ból de nagyon sok lombikost ismerek (Kálist is)és senki nem úszta meg ilyen olcsón.Nekem csak a burok repesztő injekcióm volt ennyi.Úgy hogy én nem élném bele a 75000 Ft-ba magam. Mi is hitelt vettünk fel azért, hogy gyerekünk legyen. De azt hiszem megérte.
8/10 anonim válasza:
Milyen burkot repesztettek? Tüszőrepesztő szuriról van szó?
Az nem lehet ilyen drága. Én inszemre mentem nekem is kellett tüszőrepesztő de nem került ennyibe. Vagy oda másfajta kell?
9/10 anonim válasza:
Igen bocs roszul írtam de a lényegen nem változtat.
10/10 anonim válasza:
A 75 ezres vagyok :)Sajnálom hogy ilyen sokba van nektek de az én tüsző repim az Ovitrelle 2850- forintba került(még meg van a blokkom).Nem hantázok az összeggel,nem tudom miért van ez a nagy különbség??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!