Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kidobott negatív 1h múlva...

Kidobott negatív 1h múlva Pozitívra váltott, akkor most mi lehet?

Figyelt kérdés
Az a fő kérdés hogy később is lehet hinni a tesztnek tudom a dobozra rá van írva hogy 10 perc után nem lehet leolvasni... De csináltam egy tesztet én negatívnak láttam 3 perc leteltével kidobtam aztán kB 1 óra múlva mikor mentem pisilni úgy döntöttem kiürítem a szemetet és ott már halvány pozitív volt (predictor early) mennyire esélyes? Legyszi ne tamadjatok
2021. dec. 27. 13:41
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
Két dolgit tehetsz, vagy elengeded vagy 2 nap mulva újra tesztelsz,lehet később fogant nem tudni...senki nem lát bele a másikba. De hidd el nem erdemes szétszedni, fény fele forgatni,sok esetben negatívba teszik át a képet..csak saját magatokat nyírjàtok ezzel.
2021. dec. 28. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!