Kidobott negatív 1h múlva Pozitívra váltott, akkor most mi lehet?
Figyelt kérdés
Az a fő kérdés hogy később is lehet hinni a tesztnek tudom a dobozra rá van írva hogy 10 perc után nem lehet leolvasni... De csináltam egy tesztet én negatívnak láttam 3 perc leteltével kidobtam aztán kB 1 óra múlva mikor mentem pisilni úgy döntöttem kiürítem a szemetet és ott már halvány pozitív volt (predictor early) mennyire esélyes? Legyszi ne tamadjatok2021. dec. 27. 13:41
2/21 anonim válasza:
Nekem a Predictor mindig két csíkos lett miután teljesen megszáradt, de az inkább másnap volt. Nem lehet tudni, hogy 5 perc vagy 55 perc után lett - e pozitív, nekem az első pozitív tesztemen 3 perc után még semmi nem látszott, de 5 perc után már igen.
Le tudod fotózni a teszted? Mikorra nem várod?
4/21 anonim válasza:
Nem véletlenül van rá írva, hogy időn túl nem érvényes. 🤦🏻♀️
5/21 A kérdező kommentje:
Azt nem tudom sajnos hogy mikor válthatott át csak annyit hogy kB 1 óra múlva mentem kiuriteni a kukát amikor megcsináltam negatív volt pár perc után is és azért csináltam mert fura megjon érzésem van de csak 4 nap múlva várom de nyilván majd tesztelek még csak úgy tudtam hogy nem váltanak csak úgy át
2021. dec. 27. 14:04
6/21 anonim válasza:
Ez csak száradási csík, a predictor mindig ilyen egy idő után.
7/21 anonim válasza:
Ez negatív, mindig látszódik ennyire a vonal helye. Ha pozi lesz akkor rögtön előjön, ahogy vizelet éri. Nekem a halványka pozi, is rögtön 2 csíkos lett.
8/21 anonim válasza:
Ez nem váltott pozitívra, csak a csík helye látszik.
9/21 anonim válasza:
2-es vagyok, ez sajnos tényleg csak száradás csíknak tűnik. :(
10/21 anonim válasza:
Én jártam úgy hogy 3 perc után eltettem a negatív tesztet es mikor órák múlva elovettem pozitív volt és valóban terhes lettem de valószínűleg még az érvényes 2 percen belül lett az csak nem néztem már rá. Viszont ez tényleg negatív, a másik csík még csak nem is egyenes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!