Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes ? 22/L

Lehetek terhes ? 22/L

Figyelt kérdés

Elég komoly PCO-m és inzulinrezisztenciám van. Nálam úgy derült ki,hogy 3 hónapig menstrualtam, majd volt,hogy 2 hónapig. Mióta dietazaom ez szerencsére elmúlt. Általában a ciklusom 20.napjatól pecsételek és végül megjön. De legalább minden hónapban. Az évben egyszer maradt ki tavasszal.

Számomra nagyon furcsa,hogy a ciklusom 29.napján vagyok,és még pecsételni sem kezdtem el. Ugye 3 hetente szoktam mensi előtt.

Tünetek: tegnapelött nagyon görcsölt a hasam azt hittem megjött de nem. Napok óta hol a jobb hol a bal petefészkem fáj. Fejfajasom volt zsinórban 3 napig. Illetve nagyon forró vagyok napok óta.

Utolsó ciklusaim így alakultak :

Október 13

November 10

November 29

December 27 van és még sehol a pecsételes és ugye nálam megszokott hogy rengeteget pecsételek

Megszakítással szexeltem többször(de nem hinném,hogy sokat ért,mert mindegyiknél 2-3 menet volt egymás után)

Szex napjai:

Dec 11

Dec 12

Dec 25

Dec 26

2021. dec. 27. 04:54
1 2
 11/12 anonim válasza:
0%
Én hasonló cipőben járok mint te, holnap megyek dokihoz, mert a terhességi tesztek negatívak, de továbbra sincs menstruáció. Kitartást neked!
2021. dec. 29. 03:07
 12/12 anonim ***** válasza:
Terhes vagy
2022. jan. 5. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!