Lehetek terhes ? 22/L
Elég komoly PCO-m és inzulinrezisztenciám van. Nálam úgy derült ki,hogy 3 hónapig menstrualtam, majd volt,hogy 2 hónapig. Mióta dietazaom ez szerencsére elmúlt. Általában a ciklusom 20.napjatól pecsételek és végül megjön. De legalább minden hónapban. Az évben egyszer maradt ki tavasszal.
Számomra nagyon furcsa,hogy a ciklusom 29.napján vagyok,és még pecsételni sem kezdtem el. Ugye 3 hetente szoktam mensi előtt.
Tünetek: tegnapelött nagyon görcsölt a hasam azt hittem megjött de nem. Napok óta hol a jobb hol a bal petefészkem fáj. Fejfajasom volt zsinórban 3 napig. Illetve nagyon forró vagyok napok óta.
Utolsó ciklusaim így alakultak :
Október 13
November 10
November 29
December 27 van és még sehol a pecsételes és ugye nálam megszokott hogy rengeteget pecsételek
Megszakítással szexeltem többször(de nem hinném,hogy sokat ért,mert mindegyiknél 2-3 menet volt egymás után)
Szex napjai:
Dec 11
Dec 12
Dec 25
Dec 26
1, a megszakítás nem védekezés még mindig...
2, mi nem fogunk belelátni a méhedbe, miért nem csinálsz tesztet?!
3, a mensi elötti pecsételés igen csak nem normális dolog, én ezt kivizsgáltatnám.
PCO+IR mellett is lehet gumit húzni.
Mert így, amíg vannak működő reproduktív szerveid, bizony terhes is lehetsz.
Ugye 3 hetente szoktam mensi előtt.
Inkább négy.
1. Fontos volt specifikálni, hogy lány vagy :D
2. Mi az, hogy forró vagy napok óta? Lázas? Akkor simán lehetsz beteg, ami bele is zavarhat a ciklusba.
3. A dec. 11-12. pont középidőben volt, szóval ha volt peteérésed, akkor lehetsz is akár terhes, igen.
Nincs olyan, hogy"nem tudnak az orvosok mit tenni".
Lehetsz terhes.
Lehetsz, igen. Miért nem tesztelsz?
A megszakítást még akár nevezném is fél védekezésnek ha nem ovu környékén alkalmazzátok és nem vagytok együtt egymás után többször. Így kb. minden csak védekezés nem.
Megjegyzem ezek a tünetek simán lehetnek sima pms tünetek is. Tesztelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!