Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes ? 22/L

Lehetek terhes ? 22/L

Figyelt kérdés

Elég komoly PCO-m és inzulinrezisztenciám van. Nálam úgy derült ki,hogy 3 hónapig menstrualtam, majd volt,hogy 2 hónapig. Mióta dietazaom ez szerencsére elmúlt. Általában a ciklusom 20.napjatól pecsételek és végül megjön. De legalább minden hónapban. Az évben egyszer maradt ki tavasszal.

Számomra nagyon furcsa,hogy a ciklusom 29.napján vagyok,és még pecsételni sem kezdtem el. Ugye 3 hetente szoktam mensi előtt.

Tünetek: tegnapelött nagyon görcsölt a hasam azt hittem megjött de nem. Napok óta hol a jobb hol a bal petefészkem fáj. Fejfajasom volt zsinórban 3 napig. Illetve nagyon forró vagyok napok óta.

Utolsó ciklusaim így alakultak :

Október 13

November 10

November 29

December 27 van és még sehol a pecsételes és ugye nálam megszokott hogy rengeteget pecsételek

Megszakítással szexeltem többször(de nem hinném,hogy sokat ért,mert mindegyiknél 2-3 menet volt egymás után)

Szex napjai:

Dec 11

Dec 12

Dec 25

Dec 26

2021. dec. 27. 04:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%

1, a megszakítás nem védekezés még mindig...

2, mi nem fogunk belelátni a méhedbe, miért nem csinálsz tesztet?!

3, a mensi elötti pecsételés igen csak nem normális dolog, én ezt kivizsgáltatnám.

2021. dec. 27. 04:59
 2/12 A kérdező kommentje:
Ki van vizsgálva. PCO+IR-em van. Nem tudnak az orvosok mit tenni. Cukormentes diétán vagyok,kevés fehérlisztes dolgot ehetek.
2021. dec. 27. 05:04
 3/12 anonim ***** válasza:
95%

PCO+IR mellett is lehet gumit húzni.

Mert így, amíg vannak működő reproduktív szerveid, bizony terhes is lehetsz.

2021. dec. 27. 07:01
 4/12 anonim ***** válasza:
78%

Ugye 3 hetente szoktam mensi előtt.

Inkább négy.

2021. dec. 27. 07:03
 5/12 anonim ***** válasza:
92%

1. Fontos volt specifikálni, hogy lány vagy :D

2. Mi az, hogy forró vagy napok óta? Lázas? Akkor simán lehetsz beteg, ami bele is zavarhat a ciklusba.

3. A dec. 11-12. pont középidőben volt, szóval ha volt peteérésed, akkor lehetsz is akár terhes, igen.

2021. dec. 27. 07:15
 6/12 anonim ***** válasza:
7%
Agyhalott pirospacsibajnokok... Ha négyhetente menstruál, előtte egy héttel pecsétel, az adott sem három hét. Pont úgy négy.
2021. dec. 27. 07:28
 7/12 anonim ***** válasza:
93%

Nincs olyan, hogy"nem tudnak az orvosok mit tenni".

Lehetsz terhes.

2021. dec. 27. 07:29
 8/12 anonim ***** válasza:
92%
Nem értem, miert nem csinálsz egy terhességi tesztet?
2021. dec. 27. 08:39
 9/12 anonim ***** válasza:
92%

Lehetsz, igen. Miért nem tesztelsz?

A megszakítást még akár nevezném is fél védekezésnek ha nem ovu környékén alkalmazzátok és nem vagytok együtt egymás után többször. Így kb. minden csak védekezés nem.

Megjegyzem ezek a tünetek simán lehetnek sima pms tünetek is. Tesztelj.

2021. dec. 27. 08:39
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Ma már minden nyitva, vegyél tesztet és használd.
2021. dec. 27. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!