Miért nem tud várandós lenni az akinek nincs szervi eltérése?
Nekünk ugyan sikerült egyből de a ismeretségi körben van akinek nem. ott a lány régóta ugy gondolta majd örökbe fogad ha itt a idő(b. 6 éves kora óta). Most férjnél van és szeretnének sajátot. ám több mint egy éve nem sikerül. Lehet hogy tudat alatt még az örökbefogadáson jár az esze. amugy egyiküknél sincs gond.
Szerintem számtalan oka lehet, gondolom lelki főleg.
szia nekem már van két kislányom akik azonnal sikerültek mikor kimonjdtuk hgoy legyenek aztán még szerettünk volna babát és akkor is siekrült egyből de lefetéltem utána ismét sierült de őt is elvesztettük most viszont már lassan egy éve nem sikerül pedig a doki azt mondta hogy minden rendben van, hormondzint is.
akapcsilatunkon nem rontott, most annyi baj van hgoy nagyon görcsösen akarom jobban mint eddig bármikor mert ez a ét elvesztett baba nagyon rossz volt
Es en ugy gondolom, hogy tobbszor nem jon a baba arra a helyre, ahova johetne. Ahol tenyleg minden megvan, marcsak egy baba hianyzik. Es nem jon. Ez annyira erthetetlen szamomra, de en mindig erre azt mondom, hogy mindenhol van valami problema, senkinek sem tokeletes az elete. Ilyen csaladot en is ismerek, nagyon jol megvannak, jo anyagi korulmenyek kozott elnek, munkahely, diploma...stb. es nincs baba.
Azokon a helyeken ahol viszont egyaltalan nem kellene hogy jojjon a baba, mar talan tul gyorsan is erkezik. Ki erti ezt meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!