Lamour2021 kérdése:
Rézgyöngy melletti teherbeesés?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
Két éve használok rézgyöngyöt, utoljára februárban voltam uh-s kontrollon, akkor még a helyén volt. 10 napja késik a menstruációm, és gyanús tüneteim voltak, úgyhogy ma csináltam egy tesztet és pozitív.
Nőgyógyászhoz időpontot csak csütörtökre kaptam.
Azt olvastam, hogy sokan esnek teherbe egyéb hormonmentes spirálok mellett, de van más is aki kifejezetten rézgyöngy mellett?
Aki hasonló cipőben járt már tudna megnyugtatni azzal kapcsolatosan, hogy mi történik ilyenkor a magzattal? Mindenképp meg szeretném tartani, csak arról szeretnék meggyőzödni, hogy ha időben kivetetem a rézgyöngyöt akkor a maguat sértetlen marad-e? Köszönöm
2021. dec. 20. 18:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!