Lehetek terhes?
Késett a menstruációm két napja, amikor a párommal szeretkeztünk. Mivel nem bánná egyikünk sem egy kicsibaba érkezését nem is védekezünk egy ideje. Meg is történt aminek meg kellett történnie, “nem húzta ki időben”.
Tudom, hogy ilyenkor nagyon kicsi az esélye a teherbeesésnek, viszont elég furcsán jött meg most. Kicsit csalódott is voltam, amiért megjött, szóval ezért foglalkoztat a kérdés.
Van-e olyan, akinek így fogant meg a babája?!
Egy teszt többet tudna mondani, mint mi.
De ha utána megjött, akkor nem hinném.
A karrierünkért 12-17 évet tanulunk, egy autóvásárlás előtt 6 hónapot tervezgetünk, utána járunk, átnézzük a lehetőségeket stb., a nyaralást 2-3 hónappal előbb megtervezzük, de a baba, azaz egy másik ember élete csússzon csak be véletlenül?
Miért?
Nagyon buta hasonlat ez a nyaralasos, karrieres, autovasarlasos dolog szerintem. Es nem is valasz a kerdesemre.
A teszt meg meg szerintem ugyancsak korai lenne, inkabb az utolso kerdes valaszaira lennek kivancsi.
Azt mi nem tudhatjuk, hogy korai lenne-e a teszt, mivel halványlila ibolyánk nincs, hogy mikor volt aktusod... A kérdésed sem igazán segít ebben:
"Késett a menstruációm két napja, amikor a párommal szeretkeztünk."
Ebből állapítsa meg valaki, hogy akkor most két napja szeretkeztél, vagy valamikor egyszer két napos késénél voltatok együtt...
Azt meg, hogy a következő menstruációd ez után mikor jött meg, és hogy mi volt benne a "furcsa", szintén nem írod le.
Eleve nem lát innen senki sem a méhedbe, de ha még mellé rébuszokban is fogalmazol, akkor végképp nem tudom, milyen válaszokat vársz a nagy általánosságokon kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!