Hogy müködik a méhszáj?
1 nappal vagyok a nemvárt előtt.
Ha jól látom akkor nyitott a méhszájam, nem nyúltam fel csak széthúztam. Ez jelentheti azt, hogy megjön vagy mire számítsak? Egyszer néztem meg, de akkor épp menstruáltam és nagyon nyitott volt, de annyira nem emlékszem és nem tudom viszonyítani.
Inkább terheségre utaló tünetek vannak, mint vérzésre.
A méhszáj a hüvelybemenettől 12-16 cm-re van belül. Azt szokták vizsgálgatni a nők, hogy az a rész kemény vagy puha, nyitott vagy zárt. Ha nemvárt előtt kemény és zárt, akkor van esély a babára, ha elkezd kinyílni és puhulni, akkor valószínűbb, hogy meg fog jönni. A méhszáj peteéréstől menstruáció előttig folyamatosan kemény és zárt szokott lenni. A hüvelybemenet semmilyen információt nem ad sem a babáról, sem igazából semmiről.
Nem kell letámadni a kérdezőt, én is akkor tudtam ezt meg, amikor foglalkoztatni kezdett a teherbeesés téma.
Hát nem így. :D
Jaj, ne haragudj, de ezen hangosan felröhögtem.
Bárcsak olyan könnyen "széthúzható" lenne a méhszáj.
Móka, kacagás lenne a szülés.
A méhszáj ovulációkor nyitottabb, a méhnyak puhább, de hogy te akkor sem húzgálod széjjel az tuti.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!