11/17 anonim válasza:
Juujj de jó!!! Nagyon örülök neked/nektek!!! Hatalmas gratula!! Töltesz fel képet?
12/17 anonim válasza:
Ennel a terneknel gyarilag rajta van meg ennel erosebb csik is. Vegyel egy xepil tesztet. Na azon nem latsz semmit sem ha nem lennel terhes. Ennel sokkal erosebb tesztet csinaltam es sehol semmi nem volt :D de ha kulon rakeresel szinten rabukkansz . Probakent vettem egyett es siman vizve tettem. Akkor is erosebb volt ennel is
13/17 anonim válasza:
Töltesz fel képet az újabb tesztről is?
14/17 anonim válasza:
Magyarul nem sikerült.... Sajnálom, csak nem értem, minek kamuzgatsz.
15/17 A kérdező kommentje:
Fotó:
Ez egy másik fajta teszt, mint az előző és ebből kettőt csináltam. Egyértelmű pozitív, hasonlóan erős csíkokkal. Most már tudom, mi lesz a legszebb karácsonyi ajándék a páromnak (még nem tudja). 🥰❤️❤️
2021. dec. 20. 10:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!