Ez így lehet pozitív?
Figyelt kérdés
Meg volt a menzeszem 3 napig csak rózsaszín pecsétem volt. Ma olyan furán éreztem magam és most csináltam 1 tesztet. Rögtön ki jött a csík de félek hogy át ver a teszt. Szerintetek így lehetséges hogy terhes legyek hogy 3 napig pecsételtem? Ilyen a teszt.
2021. dec. 17. 14:58
2/13 anonim válasza:
Hát ez eléggé pozitívnak tűnik. :)
3/13 anonim válasza:
Ha nem volt vérzés, csak pecsételés/barnázás, akkor lehetséges. Én megismételném pár nap múlva, ha akkor is pozitív, akkor doki.
4/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat. És még egy buta kérdés. Mikor menjek orvoshoz hogy nehogy megint méhenkivüli terhes legyek?
2021. dec. 17. 15:01
5/13 anonim válasza:
Ez pozitív. Elég egyértelműen. Jelentkezz be dokihoz vizsgálatra. Nem kell azonnal, de, ha esetleg véreznél, nem csak rózsaszín vagy barna hanem elénk piros, akkor soron kívül menj be a körzeti szülészet-nőgyógyászatra. Gratulálok, vigyázz magatokra! Boldog babavárást. ☺️
6/13 A kérdező kommentje:
Nagyon halvány rózsaszín volt. Elég is volt tisztasági betét azon is épp hogy látszódott.
2021. dec. 17. 15:02
7/13 anonim válasza:
Ez bizony pozitív, gratulálok!
Sok esetben előfordul a korai szakaszban mensiszerű pecsételés.
8/13 anonim válasza:
Lehet, hogy beágyazódási vérzés volt.
9/13 anonim válasza:
Gratula, szep karacsonyi ajandek :)
10/13 anonim válasza:
Ez igen, ez bizony pozitív.
Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!