Ki nem várja karácsonyra?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nekem pont szenteste kéne megjönnie, nagyon remélem, hogy nem fog. Van még valaki hasonló helyzetben? Tök jó karácsonyi ajándék lenne nem?😊😊😊2021. dec. 17. 09:37
71/97 anonim válasza:
Megy a drukk.:) Majd írj, hogy mi a helyzet.:)
72/97 A kérdező kommentje:
Én 25-re nem várom, elkezdtem szedni a folátot, a D vitamint és Mio-inozitolt is használok, remélem méghozzá a hatását🙂
2022. jan. 12. 10:11
73/97 anonim válasza:
Szurkolok.:) majd írjál hogy sikerült ez a hónap.:) 71-es voltam.:)
74/97 anonim válasza:
Sziasztok! Hogy vagytok? Éreztek bármi furcsaságot?:)
73-as voltam
75/97 A kérdező kommentje:
Én semmit de nem is figyelgetem inkább , eddig mindig bebeszéltem magamnak a dolgokat és te?
2022. jan. 17. 05:41
76/97 anonim válasza:
Nekem 28 és 33 naposak szoktak lenni a ciklusiam az utóbbi időkben, ma vagyok a 30. Napon. Eléggé fáradékony vagyok, hányingerem is szokott lenni, és sűrűn járok mosdóba. Persze lehet, hogy csak jobban figyelem magam és ezért tűntek fel ezek. Viszont vasárnap csináltam egy tesztet a Dávid-féle 10-es érzékenységű teszttel, ami halvány pozitív lett. Egyelőre nem szeretném beleélni magamat, olvastam már itt, hogy hiába van 10-es ráírva, sokkal kevésbé érzékeny (valaki azt írta, hogy amikor a 10-ea Dávid tesztje halvány volt, egy másik 25-ös már nagyon sötét pozitív volt). Azt tervezem, hogy szerdán, és pénteken csinálok még egy ilyen tesztet, illetve ha sikerül eljutnom drogériába, akkor veszek másik fajta tesztet.:)
77/97 anonim válasza:
Nekem sem jött össze a karácsonyi :( most 21-re nem várom. Kíváncsiságból lh-teszteltem, mert volt itthon belőle még és ott látszódik a 2. csík. Hát majd kiderül.
Mindenkinek nagyon drukkolok!!! :)
78/97 anonim válasza:
77. Furcsaságot nem érzek, leszámítva, hogy ha fázom fáj a mellbimbóm :D és fázós vagyok. De ebben a januári időben ez még minden is lehet.
79/97 anonim válasza:
77-es az LH teszt becsapós lehet, mert LH hormon folyamatosan jelen van a szervezetünkben, ott valójában a teszt sötétsége számít. Nincs esetleg terhességi teszted? Egy érzékenyebb fajta már lehet, hogy halvány pozitív lenne reggeli első vizeletből.
80/97 anonim válasza:
Sziasztok Csajok!
Valaki tesztelt már hcg-teszttel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!