Ki nem várja karácsonyra?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nekem pont szenteste kéne megjönnie, nagyon remélem, hogy nem fog. Van még valaki hasonló helyzetben? Tök jó karácsonyi ajándék lenne nem?😊😊😊2021. dec. 17. 09:37
21/97 anonim válasza:
Én is Karácsonyra nem várom :D, mikor érdemes tesztelni?
Ti mikor fogtok, érdmes előtte vagy várni kell a nem várt napjáig? - de jó lenne, drukkolok Nektek.
22/97 anonim válasza:
En ma vagyok meg csak az 1dpo-n. Leghamarabb 26an tesztelhetek bar meg az is korai. De nagyon orulnek egy pozi tesztnek😍
23/97 anonim válasza:
Sziasztok!
Dec. 10-én volt a második inszeminációm, 25-én kell majd tesztelnem. Pont akkor van a szülinapom :-)
Egyelőre tegnap óta szurkáló fájdogálást érzek főként jobb oldalon.
Nagyon izgulok mert régóta várunk már a babócára. Egy pozitív tesztnél szebb ajándékot el sem tudnék képzelni :-)
Drukkolok mindenkinek!
24/97 anonim válasza:
Hétfőre nem várom, egyelőre semmi tünetem, máskor mindig van... Ma reggel teszt negatív... Már négy éve nem sikerül, nem tudok bízni
25/97 anonim válasza:
Nekem is karácsonykor NEM KÉNE megjönnie. Szép ajándék lenne. Már 38 vagyok. 🙏🙏🙏
26/97 A kérdező kommentje:
Szerintetek az adhat okot egy pici reményre, hogy fájnak a melleim? Nem elviselhetetlen de érzem😬
2021. dec. 20. 10:18
27/97 A kérdező kommentje:
Vagy még korai lenne az érzés?
2021. dec. 20. 10:19
28/97 anonim válasza:
Sziasztok. 36 éves vagyok, van már egy 4 éves csodának. 9 hónapja próbálkozunk a kistesóval. 26-ra nem várom 🙏
Ma vagyok a 8 DPO-n. Nagyon durva szorulásom lett ma reggelre (bocsi) pedig semmi olyat nem ettem. A hőm 37:3.
Ezen kívül semmi még.
Drukkolok mindenkinek 🥰
30/97 anonim válasza:
Én mára nem vártam, csütörtökön tesztelek ha addig se jön meg. ☺️Vannak tüneteim, de lehet mástól is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!