Sziasztok! Nekem pont szenteste kéne megjönnie, nagyon remélem, hogy nem fog. Van még valaki hasonló helyzetben? Tök jó karácsonyi ajándék lenne nem?😊😊😊
Én holnaputánra nem várom, de a ma reggeli teszt negatív, szóval sok reményt már nem fűzök hozzá. Mindkét gyermekem látszott már ilyenkor.
2021. dec. 17. 09:42
3/97 anonim válasza:
Nekem is pont 24-ére jósolja a telefonom. 3. próbálkozós hónap lesz ez nekünk. Férjem mondta hogy csak egy pozitív tesztet szeretne idén a fa alá, de sajnos ezt nem tudom garantálni neki. De tényleg szép ajándék lenne. :)
2021. dec. 17. 09:51
4/97 anonim válasza:
Szia!
Én most vasárnapra nem várom,eddig ilyenkor már éreztem mindig a pms tüneteket,viszont most sajnos koronás lettem,így annyi tünetem van,hogy fogalmam sincs melyik a korona,melyik a mensi vagy esetlegesen baba..:D
Szurkolok neked is!
A legnagyobb karácsonyi ajándék lenne amit kaphatunk.
2021. dec. 17. 10:16
5/97 anonim válasza:
Én is karacsonyra nem várom.
2021. dec. 17. 11:07
6/97 anonim válasza:
Én 24-re nem várom.:) A legszebb karácsonyi ajándékunk lenne.:)
2021. dec. 17. 11:20
7/97 anonim válasza:
Sziasztok
Tudom nem ez a kérdés de Nekem az ovum lesz akkor ☺️
Boldog karácsonyt mindenkinek!🎄🎄🎄
2021. dec. 17. 11:41
8/97 anonim válasza:
Ti hányadikára nem várjátok? Mikor fogtok tesztelni?:) Van bármi tünetetek?:)
2021. dec. 17. 12:44
9/97 anonim válasza:
En! Leghamarabb pont 24 en tesztelhetek…. 😅 Micsoda ajandek lenne🥰
F
2021. dec. 17. 12:53
10/97 anonim válasza:
Sziasztok!
Nekem 20.-án hétfőn kellene megjönnie, második próbálkozós hónap.☺️ Csoda lenne így Karácsony előtt.. Vannak érdekes “tüneteim” viszont nem tudom, hogy nem csak az agyam csinálja-e ezeket..Bele lehetne magyarázni, de sima menstruáció előtti tünetek is lehetnek. Izgi! Szurkolok mindenkinek!☺️🤞🏼
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!