Rendszertelen ciklus és PCO?
Olyan "sorstársakat" keresek,akiknél a fenti problémák(pco,rendszertelen ciklus,stb) jelen vannak,de babát szeretnének.Jó lenne tapasztalatokat cserélni,kicsit kibeszélni a dolgokat és támogatni egymást.
Írjatok,ha hasonló "cipőben" jártok!
Nagyon hálás vagyok nektek csajok!
Természetesen a megoldásoknak is NAGYON örülök! :-)
Amúgy 25 leszek.
A héten hívom a dokim.
Szia. Nekem is PCO-m van, és nagyon rendszertelenek voltak a ciklusaim. Volt olyan, hogy egy évig nem jött meg! Aztán egy doki adott Norcolutot, és attól mindig megjött, ha szedtem, de persze, azt szerettem volna, hogy magától megjöjjön. :)
Diétázni és mozogni kezdtem, és felírták a Merckformint is, és most már hónapok óta magától jött meg. :) Most hónapban néztem teszttel és peteérésem is volt. :) A kislányom is egy 36kg-s eredménnyel járó diéta után fogant. :) Most 15kg-s fogyásnál járok, remélem hamarosan összejön a második baba. :)
Kedves utolsó!
Először is gratulálok a kislányodhoz és a fogyáshoz is.
Igyekszem én is egészségesen étkezni,bár pár kilótól nem ártana megszabadulni.
Ha szabad ilyet kérdezni,akkor te mennyiről indultál és mennyi idő alatt jutottál a végeredményhez?Hogyan sikerült?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!