Ki milyen eredménnyel használt közületek Prefert vagy Conceive+ gélt?
Figyelt kérdés
Tapasztalatok érdekelnének. Köszi! :)
(Légy szíves csak akkor írj, ha tényleg használtad. Véleményekre nincs szükségem, köszönöm! )
#prefert #conceive
2021. dec. 16. 09:38
1/5 anonim válasza:
Conceive plus síkosítót használtunk pár hónapig, nem történt semmi. Kb a placeboval egyenlő
2/5 anonim válasza:
Én akkor estem teherbe 1,5 év után, amikor Concieve + gélt használtunk. A férjemnek elég rossz volt a spermaképe, ezért próbáltuk ki. Persze, enem lehet 100%-ra megmondani, hogy segített-e vagy nem.
3/5 anonim válasza:
Concieve-et használtunk, semmi sem történt. De legalább hideg volt és kellemetlen.
4/5 anonim válasza:
Én is rendeltem, hátha tovább élnek a spermiumok a segítségével, mert ritkán tudunk csak együtt lenni. Van, hogy elfelejtem használni, de most konkrétan emlékszem, hogy használtam, meg ovu tesztet is, szóval elvileg minden szempontból tökéletes volt az időzítés is. Az eredmény majd 2 hét múlva kiderül, addig is marad a remény.
5/5 anonim válasza:
Kedves utolsó! Lett akkor baba? Nekem most érkezett meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!