Kinek hanyadik próbálkozós hónapban sikerült?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nektek mennyi idő kellett,hogy spontán teherbeessetek? Akinek elsőre sikerült az minden praktikát bevetett? Meséljetek!!2021. dec. 14. 21:56
21/24 anonim válasza:
18as
a gyertya állás még nem csináltam a többit szoktam csinálni és terhes vitamint szedek 😂
Ami nálam érdekes hogy a vitamin felborította a menszeszem nem hittem el de utánna olvastam és valóban van ilyen 3 hónap utáN ált vissza
1 -2 baba elsőre semmit nem néztem .. közép időben és előtte 4-5 napig nem volt szex a doki ajánlotta és bejött..igaz akkor fiatalabb voltam pár évvel
Most nem akar jönni igaz még az elején vagyunk
De jön mikor jönni szeretne 🤞🏻
Anikó
22/24 anonim válasza:
3honapban már sikerült. Nem tudom hogy a vitamin segitett e vagy sem de emlékszem abban a hónapban kezdtem el szedni
23/24 anonim válasza:
18: igen, annak. Bár lepontozták a válaszom, továbbra is azt mondom hogy a nyugalom sokkal többet ér bárminél. Egyensúly. A testünk is arra törekszik: homeosztázis...
24/24 anonim válasza:
Mult ev decemberetol probalkoztunk,februarban terhes maradtam,de sajnos a baba marciusban elment...aztan vartunk juniusig,juniusban probalkoztunk,semmi sem tortebt,juliusban is,es augusztus kozepen mar pozitivat teszteltem.jelenleg 24 hetes vagyok már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!