Kinek hanyadik próbálkozós hónapban sikerült?
1. Baba màsodik hònapban, viszont ő nem maradt velünk
2. Baba első hònapban, 1 alkalombòl.
Vetèlès utàn 1 ciklust vàrtunk, semmi praktikàbk nem volt. Talàn peteèrèst èrdemes figyelni.
11 hónap után, amikor már határidőt szabtunk magunknak, hogyha a 14. hónapig nem jön, akkor orvosi segítséget kérünk. Azonnal megérkezett az elhatározásra. :)
Azért megjegyzem, hogy ebből a legtöbb hónap úgy telt el, hogy nem volt kifejezetten "ráfüggés", ovu figyelés, gyakoribb együttlét, stb. Szóval mindent úgy tettünk ahogy korábban is, ahogy jól esett, csak már abszolút védekezés nélkül. Nyilván ahogy telt az idő, úgy került bele egyre több tudatosság és úgy kezdtünk el egyre jobban rástresszelni is, szóval biztosan számított a vége felé, hogy bizonyos értelemben elengedtük a görcsölést a "határidőnkkel".
Első baba 20 évesen. Egyetlen spontán próbálkozás. Semmi vitamin vagy készülés.
Második baba nem jön fél éve(29 vagyok) pedig próbálkozás előtt már 4 hónappal vitamin. Ovu teszt, jókor vagyunk együtt. Orvosi vizsgálatokon minden rendben mindkét oldalon.
17-es vagyok. Kinek mi😁
Én teljesen elengedni nem tudom, igaz fél éve próbálkozunk még csak. Ha nem akarom akkor is tudom mikor van ovum... Görcsölni is szoktam meg ismerem a naptárat 😁
Én szoktam néha párnát a fenekem alá tenni nagyon ritkán gyertya de eddig sem vált be😁
Amúgy hőmérőzök mert már megszoktam és fura lenne abbahagyni 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!