Akik babát terveztek, hanyadik pròbálkozòs hònapban vagytok? Mit tesztek a könnyebb teherbeesésért?
16. próbálkozós hónap. Nem sok, de párom lassan kifut az időből, ráadásul jópár barátnőm és ismerősöm lett terhes és/vagy kezdett babázni ezekben a hónapokban.
Már semmit sem teszek. Volt egy mélypontom 4-5 hónapja, addig orvosokhoz rohangáltam (van egy kis gond), aztán amikor hónapokig úgy tűnt, hogy minden rendben, és mégsem jött össze, "feladtam".
Most csak úgy vagyunk...Tudom, hogy valami nem oké, mert a menstruációm most is pl. 2-3 napig tartott, de egyszerűen nem akarok megint orvoshoz menni. Majd jövőhónapra talán összeszedem magam.
Jaj sajnálom. Rossz azt nézni mikor körülöttünk mindenki terhes .
Ha megkérdezhetem , fizikai probléma van vagy a hormonokkal ?
17 hónapja próbálkozunk, csökkenő intenzitással. Eleinte számoltam, vitaminok, tea, gyertya-póz, izgulás stb... 1 év után csináltattam egy hormonvizsgálatot, ami szerint rendben vagyok. Férj szintén rendben van. A bökkenő az, hogy vállalkozásba kezdtünk, így már nem is csodálkozunk, hogy nem jön a baba. Újabban nem foglalkozunk a dologgal, azt se tudom, mikor jött meg utoljára. Úgyis jönni fog, mégpedig akkor, amikor “pont nem kellene”, ugyanis költözni szeretnénk. Tudod, mindig akkor jön a busz, amikor éppen leülsz a megállóban. Ez a “taktikám”.
Egyetlen dolog maradt meg az igyekezős időkből, mégpedig a folsav szedése. A napi vitaminokkal együtt szedem, de ha kimarad, akkor kimarad, nem idegeskedek miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!