Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudom szinte esélytelen, de...

Tudom szinte esélytelen, de mégis megtörténhetett? Többi lent.

Figyelt kérdés
Párommal megszakítással szoktunk védekezni illetve menzesz előtt pár nappal már sehogy. 3nappal menzesz előtt lefeküdtünk akkor sem védekeztünk, illetve az esedékes menzesz napján is mondván úgyis megjön már minek... Fehér folyás jelen van, viszont a menzeszem sehol... A hőm 35,9 helyett 36,8....nemtudom..eddig mindig bevált ez a védekezés... De most elbizonytalanodtam. Nemlenne gond a baba, csak jövő nyárra terveztük a teherbe esest :)
2021. dec. 11. 10:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg késik a menstruációd, akkor az nem a 4 nappal ezelőtti együttlétből van, és azt már a teszt kimutatja. Ha nem késik, hanem extra hosszú a ciklusod, mert ~4 nappal ezelőtt volt ovulációd, akkor kb 2 hét múlva várhatsz eredményt, ez így van, de nem azért, mert a teszt az együttlétet követő 2 hétben mond biztosat, hanem mert ~2 hét múlva kéne megjönnie egyébként is. Az ovulációt követő 12-16 napban jelentkezik a vérzés, ha az ovuláció később volt, akkor a vérzés is később jön, de ennek nincs köze a babához.
2021. dec. 11. 11:07
 12/17 A kérdező kommentje:
Most csinaltam egy tesztet, negativ... 4nap keses utan szerintem mar mindegy hogy reggeli vagy delelotti a vizelet egy 10es tesztnel. Ugyhogy a vedekezesunk a peteereskor 100 szazalekos volt. Fogalmam nincs miert kesik ennyit... Sosem szokott max. 2napot... Aztan kovi honapban 6nappal hamarabb jon meg...
2021. dec. 11. 11:13
 13/17 anonim ***** válasza:
Néha van hogy csúszik a peteérés. És ezért később van a menstruáció. Szóval lehet hogy terhes vagy, lehet csak később volt a peteérés és nem vagy terhes. De ha nézel reggeli hot, akkor hogy hogy nem tudod mikor van peteérés? Nekem a hom pl csak a menstruáció napján esik le egyébként.
2021. dec. 11. 11:15
 14/17 A kérdező kommentje:
Nekem elotte valo nap szokott leesni :) akkor mar nemis szokott folyasom sem lenni.. Onnan tudtam mindig hogy na most megfog jonni :) most meg kb. Orankent szaladgalok a mosdoba hogy na most tuti megjott de csak a feher folyas van...
2021. dec. 11. 11:21
 15/17 anonim ***** válasza:
Védekezés nélkül szexelsz,lehetsz terhes. Én menstruáció első napján estem teherbe. Ritka,de ilyen is van
2021. dec. 11. 12:06
 16/17 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Akinel igy fogant meg a baba annal bekovetkezett aztan kicsi verzes? Vagy teljesen kimaradt?
2021. dec. 13. 07:07
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem nem így fogant, de volt egy egyszeri közepes verzesem aznap mikor meg kellett volna jönnie.
2021. dec. 13. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!