Ha egyáltalán nincs tojásfehérje nyákom és hasszúrkálásom akkor nincs is peteérésem? Vagy megtörténhet teljesen észrevétlenül is?
Figyelt kérdés
Babát szeretnénk, de nekem sosincs sem nyákom, sem hasszúrkálásom, vettem LH tesztet , megjelent rajta a két csík , de sosem volt pozitív.Akkor nekem nincs peteérésem, vagy észrevétlenül is megtörténhet? Esetleg rossz időpontban csináltam az LH tesztet? Köszönöm a válaszokat !2019. jún. 18. 16:46
1/7 anonim válasza:
Persze, hogy megtörténhet :) Csomó mindenki nem érzi.
Ezt a "hasszurkálást" sosem értettem, hogy ez mi lehet. A nyák meg a peteéréstől függetlenül is jelentkezhet.
A teszthez sajnos nem tudok hozzászólni.
2/7 anonim válasza:
Nekem sem volt pozitív LH tesztem, mégis volt peteérésem. Szóval bármi előfordulhat. Biztosat orvos mondhat.
3/7 anonim válasza:
Elso. Hasszurkalas=apro egymas utani tuszuras-szeru fajdalom egy bizonyos teruleten. Legalabbis en ezt neveznem annak. Azonban pl a peteeres nekem nem ilyen. Az kifejezetten rohadt fajo gorcs. Es idegesito.
4/7 anonim válasza:
Tojásfehérje nyakom nekem sincs.
De nagyon erős has szurka van
Ez tényleg mindenkinél más.
Nekem valamikor erős görcs is kíséri a szurkalast.
Eddig akkor volt tojásfehérje nyakom mikor még nem próbálkoztunk.
Azóta nincs
5/7 khniki válasza:
Nem mindenkinek van tünete, én sem éreztem soha a peteérést. Esetleg még próbáld meg a hőmérőzést, abból kiderül, van-e ovulációd!
6/7 anonim válasza:
Sosem éreztem, peteérésem pedig van, vagyis volt, mert hamarosan jön a babci már kifelé.
7/7 anonim válasza:
Hasonló kérdést tettem fel
előző hónapban. Régebben mindig éreztem az ovut, volt fájdalom és nyák is, de az elmúlt 2 hónapban semmi. Nemrég pozitív lett a tesztem. ☺️
5 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!