Aggódom, h esetleg terhes lehetek. Szerintetek így is megtörténhet?
30 éves vagyok,amióta menstruálok, egyetlen egyszer fordult elő, h késett a mensim egy hónapot, de akkor nagyon nagy sokk ért. A párommal kb 3 hónapja rendeltük fogamzásgátlás céljára méhszájsapkát, amihez spermicidet is használtunk. Minden aktus után ellenőriztem, h a helyén maradt-e és a használati útmutatónak megfelelő ideig hagytam bent. Mindent a leírásnak megfelelően csináltunk.
Nekem többnyire 26 naposak a ciklusaim, de néha 28 napra jön meg, ezért nem aggódtam. Ma van a 29. napom, de semmi konkrét jele annak, h meg akarna jönni. A melleim tompán fájnak, de mielőtt meg szokott jönni, előtte kb 2 nappal megszűnik ez a fájdalom. Ez pms lenne? Illetve, mielőtt megjönne, rendszeresen tapasztalok rózsaszín folyást a mensi előtt 1-2 nappal. Még nem akartunk gyermeket. Nektek mi kilülönböztette meg a pms-t a terhességi tünetektől?
Leírás szerint 94-96 %-os védelmet nyújt, szóval sajnos bármi lehet.
Csinálj terhességi tesztet, lehetőleg reggeli első vizeletből.
Holnap reggel, munka után beugrok egy gyógyszertárba és talán meg is nyugtat az eredmény. Bízom abban, h csak a fokozott stresszhelyzet okozza a késést.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!