Szerintetek halvany pozi vagy en vagyok vak? :D nem elso vizelet hanem a harmadik.. A menzim 2 nap mulva esedekes.. Kivancsisagbol csinaltam meg :D fénykép lent
2021. dec. 8. 10:15
41/41 anonim válasza:
Szia. Igaz késő írok már nem láttam eddig a kérdést na de most válaszolnak azoknak akik lehülyézték a kérdezőt!! Nem is értem mit kell eszet játszani itt sok embernek na és azt sem hogy ha már ott a második csík csak halvány nyilván tesztel majd pár nap múlva az asszonyka hogy tutira menjen nem kell kioltani... És ha láttam volna időben a tesztet én tuti pozitívnak mondtam volna mert hát nekem a 3 terhességnél 2 ugyanilyen volt reggeli vizelet ól amit hozzátenném hogy rajtam kívül 1-2 személy látta olyan Bálványos volt az a második csík és lám itt van 2 nagyfiú az ilyen sokak szerint negatív tesztből...
Kérdező, remélem elvárásait szerint történnek a dolgok. Ha terhes vagy gratulálok 😊 ha netán még nem akkor pedig szurkolok 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!