Szerintetek halvany pozi vagy en vagyok vak? :D nem elso vizelet hanem a harmadik.. A menzim 2 nap mulva esedekes.. Kivancsisagbol csinaltam meg :D fénykép lent
2021. dec. 8. 10:15
31/41 anonim válasza:
Nem vagyok megszomorodott, csak meglep, hogy mennyi az ostoba ember. Sajnálom, hogy egy negatív teszten napokat tudsz rugózni. :D Szánalom.
32/41 A kérdező kommentje:
Es az a te idodbol elvesz hogy en minn mennyit rugozok? Nemkell velem foglalkozni.. Gorgess tovabb es kesz
2021. dec. 10. 08:23
33/41 anonim válasza:
Nem vesz el az időmből, sőt, jót szórakozom az ilyen szerencsétleneken, akiknek egy teszt értelmezése napokig tart.
34/41 anonim válasza:
Miért nem csinálsz új tesztet?
Ha terhes vagy akkor 2 nappal később már láthatóbbnak kell lennie a második csíknak
Felesleges 2 nappal ezelőtti teszten rúgózni
Csinálj egy másikat az majd helyre rakja a kételyeket benned is
35/41 anonim válasza:
Csinált, és az is negatív. Nem fogja fel, hogy nem terhes.
36/41 anonim válasza:
Hol írta hogy csinált másikat?
37/41 anonim válasza:
Volt egy kérdése, amit ma írt ki,csak törölték. Kirakta ugyan ezt a tesztet, csak fekete fehérbe és azt kamuzta, hogy tegnap csinálta. Ott írta, hogy ma csinált egy más fajtát is és az negatív lett.
38/41 anonim válasza:
Ah na az remek, erről lemaradtam😂 köszi utolsó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!