Van itt olyan aki terhesen oltatta be magát a harmadik COVID oltással?
Figyelt kérdés
Mik voltak a tüneteid utána, nőgyógyász javaslatára döntöttél így? Hányadik hétben kaptad?2021. nov. 26. 08:29
1/4 anonim válasza:
Elfogyott az ellenanyagom (engem december-januárban oltottak Pfizerrel, mert Covid ellátóhelyen dolgozom). A nőgyógyászom a 18. hét után javasolta, a 19. héten kaptam meg, egy hete. Csak a karom fájt egy napig és a következő nap aluszékonyabb voltam. Nem volt hőemelkedésem, sem lázam. Baba mocorog azóta is. Nekem inzulinreziszetnciám van, féltem, hogy a cukromat majd megdobja, de hálistennek az is maradt végig normál tartományban.
2/4 anonim válasza:
Én februárban kaptam az első kettőt és most októberben a 18. Héten a 3.-at.
Szintén fájt a karom és álmos voltam egy napig. Azóta is minden rendben velünk.
Én eléggé körbejártam a témát, nekem egyhangúlag mindenki javasolta.
3/4 anonim válasza:
Én meg csak tervezem, szintén december-januárban oltottak az első 2vel (Pfizer), most a 9.hetben járok, úgyhogy még várnom kell, de a betoltott 12.het után mindenképp szeretném beoltatni magam. Terhesen amúgy is le van gyengülve az immunrendszer, így nagyobb szükség van az oltásra, mint nem terhesen. Remélem, addig nem fertozodok meg.
4/4 anonim válasza:
Sok orvos a kismama beoltása mellett van, és a legtöbb oltás után baba jól van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!