Ugye ez tutira nem lesz pozitív?
2021. dec. 5. 21:23
11/25 anonim válasza:
Ez egy 25-ös teszt.Ez menzesz kimaradása előtt nem igazán lesz pozitív.Ha már tutira késik, akkor tesztelj predictor teszttel,vagy másik 10-es teszttel.Ezt én negatívnak látom,de mikor én terhes voltam, akkor sem lett pozitív csak 1hetes késésnél.Érzékenyebb tesztet kell venned,hogy hamarabb megtudd mi a szitu.
13/25 anonim válasza:
Negatív szerintem.
Az a halvány vonal, amit látni vélnek, gondolom idő után jelent meg, mert a wc-n biztosan nem ültek ott veled. Max reagens helye lehet.
14/25 anonim válasza:
Eddig negatív
Menzesz napján 10-es teszttel ismételj
15/25 anonim válasza:
Én latom a második csíkot.
Reggel ismételd meg. Nekem nagyon gyanús...
16/25 anonim válasza:
17/25 anonim válasza:
Szerintem ez pozitív ! 16/16os!
18/25 anonim válasza:
Ez negatív meg 16-os
Késik már a menzid?
Ha meg nem késik akkor később lehet ebből pozitív
19/25 anonim válasza:
20-as: Cica, az értelmi szinted alapján nem is feltételeztem rólad, hogy ismersz más munkát a házimunkán kívül. Kösz a megerősítést!😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!