Nagyon szeretnék fiatalon szülni, szerintetek jobb a fiatal anyaság?
21 éves leszek januárban.
Most még nem szülnék, mert tanulok és nincs kapcsolatom.
Azonban remélem, hogy egy 25-26 éves koromra alakul majd úgy az életem, hogy szülhessek. Valamiért nagyon félek, hogy erre az időre nem lesz elég biztos párkapcsolatom/ anyagi hátterem a babához, vagy ha lesz is, nem fog sikerülni.
Tényleg annyival jobb a fiatal anyaság? Vagy az is csak túl van misztifikálva?
Imádom a kicsikéket, alig várom, hogy legyen. Azért ezt az időpontot tűztem ki, mert még 2 évet biztos tanulni fogok és szeretnék dolgozni is a baba előtt. Meg ki tudja mikor jön egy olyan kapcsolat...
12 vagyok.
Először penzügy és számvitelt. Ez volt 2 év.
Utána pedig ket szakot csináltam egyszerre, vállakozás és bérügy intezőt, ez egyenrangú ugymond a pénzüggyel, ez meglett 1 év alatt.
Mellette pedig a vállalkozási mérlegképes könyvelőt tettem le, ez már magasabb a pénzügynél, ez 2 év volt.
22
Jól kell választani és akkor nem fog otthagyni. De amúgy tudom, hogy ez csak az irigység.
Én nem vagyok irigy, de hadd szóljak hozzá.
Olyan nincs, hogy jó választás. Bármelyik férfi fejét el lehet csavarni. Bármelyik férfi lesérülhet, Isten ne adja meghalhat.
Én csak akkor szülnék ha megfelelő körülményeket tudni a gyereknek egymagam is teremteni.
Remélem ez sikerül 30 előtt.
25
Mivel megbeszéltük, hogy én maradok itthon és nem dolgozok, így ha szétmegyünk nem csak gyerektartásra, de asszonytartásra is számíthatok, szóval nem aggódok. Ha meg meghal akkor öröklök nem keveset, meg van egy komolyabb életbiztosítás is kötve aminek én vagyok a kedvezményezettje de azért remélhetőleg egyik sem következik be mert jól jön az a havi másfél misi.
Aha, havi másfél misi.
Kamugép.
27
Nem mindenkinek lehet gyári munkás a párja ¯\_(ツ)_/¯
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!