Mensi előtt 1 nappal pozitív ovu teszt mit jelent?
Figyelt kérdés
Elég rendszertelen a mensim -(30-41 napos) így nem tudom mikor szokott ovum lenni viszont kb 2 hete rá álltunk a baba témára nem is védekezünk azóta (az első ilyen együttlét holnap lesz 2 hete hogy meg történt). 3 napja elkezdtem ovulációs tesztet csinálni tegnap előtt halvány volt tegnap erősödött és a mai pedig ugyan olyan erős. Lehetséges hogy ilyenkor lehet peteérésem???2021. dec. 3. 21:02
21/30 A kérdező kommentje:
Szia!
9 napja késik, de nem hiszem hogy baba van a dologban... Januárban el látogatok endokrinológushoz
2021. dec. 13. 17:08
22/30 anonim válasza:
Csináltál azóta terhes tesztet?
23/30 A kérdező kommentje:
2x de nem mostanában kb múlthéten szerdán. Viszont az "ovulaciókor"(39.nap) este és másnap együttvoltunk. Nem merem már elbízni magamat emiatt majd csak hétvégén tesztelek... De van egy olyan érzésem, hogy ebből inkább endokrinologus lesz 😅 Addig próbálkozunk hátha sikerül 😃
2021. dec. 15. 15:38
24/30 anonim válasza:
41 napos ciklusban 39. napon ovuláció?????
25/30 anonim válasza:
A jóslóteszt egy nagy kamu, mert a ciklus végén altalaban magasabb az a hormon amit az ovu teszt mutat. A kérdezőnek nagy valószínűséggel megjött.
26/30 A kérdező kommentje:
Igazából azért gondoltam hogy akkor volt ovum mert előző 2 hónapban piszok sokat stresszeltem. Sajnos még most se jött meg... Pont most néztem hogy pecsételő vérzésem van, de nem tudom, hogy ez mennyire fordul mensivé 😅
2021. dec. 15. 18:27
27/30 anonim válasza:
De hogy lehetne ovud 2 nappal menstruáció előtt?!?!
28/30 A kérdező kommentje:
Olvastam hogy vannak olyan esetek amikor stressz és egyéb okok miatt nincs ovulációd egy-egy hónapban ilyenkor előfordul hogy random bármikor van. Lehet bele estem én is ebbe.. Fentebb elküldtem az ovu tesztemet lehet már nem jó a link de 2 erős csík volt majd ment le szépen... Fentebb írták ha valóban ovum volt akkor rá 9-14 napra kell megjönnie most vagyok a 13. napon a 39-hez képest. Egyéb okokat nem tudok mondani sajnos én sem érthetem a testemet 🤷🏻♀️
2021. dec. 15. 18:36
29/30 A kérdező kommentje:
Itt vannak ano beszámoztam öket a napok múlásával.Az egyest nem találom lehet kidobtam (tudom nem így kell számozni és nem ekkor, de ez csak egy kíváncsi teszt volt, hogy hogy működik és pont elcsíptem)
2021. dec. 15. 18:41
30/30 A kérdező kommentje:
Végül ma megjött :)
2021. dec. 17. 10:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!